Uite de-asta nu exista multe informatii despre consola Nintendo NX

Uite de-asta nu exista multe informatii despre consola Nintendo NX

La Electronic Entertainment Expo de saptamana trecuta, industria de jocuri video a previzionat un viitor in care consolele Xbox si PlayStation sunt actualizate aproape la fel de frecvent ca si smartphone-urile. Compania inca nu a dezvaluit cum va functiona consola Nintendo NX.

Cand vine vorba despre Nintendo NX, nu se stiu multe despre consola, tocmai de aceea unii analisti au speculat ca asta este pentru ca compania nu este inca gata cu consola si ar putea rata lansarea lor planuita pentru luna martie a anului viitor.

CITESTE SI:  O consola de jocuri Commodore 64 mini anuntata pentru 2018

Cu toate acestea, potrivit unui interviu cu Associated Press (via Nintendo Life), Shigeru Miyamoto de la compania japoneza a explicat de ce este asa.

Potrivit lui Miyamoto, asta este pentru ca Nintendo NX integreaza o idee destul de importanta care, daca este dezvaluita, ar putea face competitia sa o fure.

“In ceea ce priveste NX, exista o idee la care lucram. Tocmai de aceea nu putem spune nimic in acest moment si nu vreau sa comentez pentru alte companii. Daca era doar o chestiune de a urma avansurile tehnologice, lucrurile ar fi venit mult mai repede”.

CITESTE SI:  De ce Google a oprit oficial lucrul la motorul de cautare cenzurat pentru China

Comentariile ulterioare ale lui Miyamoto par sa corespunda cu ceea ce s-a spus mai devreme despre cum Nintendo NX se va concentra mai mult pe jocuri si mai putin pe specificatiile hardware.

De asemenea, sunt in linie cu ceea ce a spus fostul presedinte Nintendo, Satoru Iwata, in 2015 in care a declarat ca prin dezvaluirea consolei prea devreme, ar putea face competitia sa fure de la ei.

CITESTE SI:  Un gamer sustine ca si-a lasat pornita consola de jocuri Super Famicom in ultimii 20 de ani

In orice caz, detaliile consolei sunt asteptate sa fie dezvaluite in aceasta toamna, dar pana acum decizia Nintendo de a-si tine gura in legatura cu caracteristicile consolei, precum si cum ar putea integra realitate virtuala de exemplu, dar presupunem ca in cateva luni va fi dezvaluita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *