Ubisoft planuieste jocuri uimitoare pentru consola Nintendo Switch

Ubisoft planuieste jocuri uimitoare pentru consola Nintendo Switch

Online

Acum ceva timp, Ubisoft si-a impartasit rezultatele financiare. In acest timp, compania a declarat ca este principalul dezvoltator tert pentru consola de jocuri Nintendo Switch.

“Mario + Rabbids Kingdom Battle” este in prezent titlul cel mai bine vandut lansat de un dezvoltator tert. Un joc zvonit pentru consola Nintendo Switch este “South Park: The Fractured But Whole”, iar acesta a fost listat pe Amazon Mexic. Cu toate acestea, Ubisoft nu a confirmat lansarea acestuia.

Cand a fost lansata consola de jocuri Wii U, nu a trecut mult timp pana ce dezvoltatorii si chiar comerciantii s-au lamentat de cat de putin bine se descurca aceasta. Cu toate acestea, cu Nintendo Switch, dezvoltatorii si comerciantii spun ca lucrurile stau mult mai bine, deoarece multi dintre ei par a fi destul de fericiti si optimisti in ceea ce priveste viitorul consolei de jocuri.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul iPhone cu display curbat

O astfel de companie este Ubisoft, iar CEO-ul Yves Guillemot a fost citat spunand, “Da, aceasta relatie continua sa creasca si suntem foarte multumiti de ceea ce am reusit sa realizam. Sa nu uitam, de asemenea, de faptul ca “Just Dance” (o serie de jocuri) are, de asemenea, mult succes pe consola Nintendo Switch, iar succesul va continua sa creasca in continuare”.

Yves Guillemot de la Ubisoft dezvaluie, de asemenea, ca compania intentioneaza sa depuna mai multe eforturi pentru Nintendo Switch in viitor, dar acesta nu poate impartasi acum detalii despre acest lucru.

CITESTE SI:  HTC se afla aproape de prapastie si ar putea fi cumparata de o anume companie

“Si da, in viitor, vom trece la mai multe lucruri, dar nu putem spune acum care sunt acele lucruri”, spune CEO-ul Ubisoft. S-a zvonit ca “South Park: The Fractured But Whole” ar putea sosi pe consola de jocuri Nintendo Switch multumita unei listari, dar Ubisoft inca nu a confirmat asta.

In orice caz, numai timpul va spune ce altceva a mai planuit compania Ubisoft pentru consola de jocuri Nintendo Switch, asa ca fiti cu ochii pe noi in viitor pentru a afla mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *