fbpx

Uber va lansa un serviciu de bike-sharing cu biciclete in San Francisco

Uber va lansa un serviciu de bike-sharing cu biciclete in San Francisco

Compania Uber este probabil cea mai bine cunoscuta pentru serviciile sale de ride-sharing, fie ca este vorba despre masini sau chiar despre motociclete (in unele tari).

Cu toate acestea, se pare ca Uber se ramifica acum si pentru biciclete, iar intr-un parteneriat cu JUMP, a anuntat un nou serviciu de bike-sharing cu biciclete care va functiona in San Francisco.

Pentru cei care nu stiu, JUMP este un startup care a primit recent unda verde pentru a lansa un serviciu de bike-sharing cu vehicule cu doua roti in San Francisco. Compania se va lansa cu 250 de vehicule pentru inceput, dar s-ar putea extinde la inca 250 in viitor, presupunand ca totul decurge cum trebuie si ca compania a primit toate aprobarile pentru a opera in San Francisco.

CITESTE SI:  Ce defect grav a fost gasit in clientul de videoconferinta Zoom Mac

Prin parteneriatul bike-sharing cu Uber, utilizatorii din San Francico vor putea inchiria aceste biciclete direct din aplicatia Uber. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca bicicletele nu vor pleca singure la utilizatori, ci mai degraba utilizatorii vor trebui sa se duca la biciclete.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa ar putea plati operatorii din Canada pentru a renunta la echipamente Huawei

In plus, vehiculele pot fi rezervate prin aplicatia Uber, astfel incat utilizatorii sa nu fie nevoiti sa descarce o aplicatie separata. Vorbind pentru TechCrunch, directorul departamentului de Politici si Cercetare a Transporturilor, Andrew Salzberg, a spus ca bicicletele sunt niste lucruri la care Uber se gandea de ceva vreme si ca parteneriatul cu JUMP a venit la momentul potrivit.

CITESTE SI:  De ce Vevo isi inchide aplicatiile de pe aproape toate platformele

“Se incadreaza in aceasta viziune mai larga, credem noi, si suntem de parere ca pot exista mai multe moduri de transport care pot fi puse la dispozitie prin intermediul aplicatiei Uber. Exista o multime de locuri in care probabil este mai rapid si mai ieftin sa mergi cu bicicleta. Din punct de vedere strategic, acest lucru are foarte multa logica pentru businessul nostru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *