fbpx
Twitter vrea sa emita clipuri video live pe parcursul intregii zile

Twitter vrea sa emita clipuri video live pe parcursul intregii zile

Desi clipurile video inregistrate sunt perfect bune, abilitatea de a urmari un clip video live de catre oamenii care te urmaresc este o cu totul alta experienta. Tocmai de aceea, multe platforme de social media au inceput sa ofere caracteristica, printre care se numara Facebook, Instagram, YouTube si Twitter.

Cu toate acestea, in cazul Twitter se vrea ca oamenii sa poata reda live-uri pe parcursul intregii zile. Intr-un interviu pentru BuzzFeed News, Anthony Noto de la Twitter a dezvaluit planurile companiei pentru live-uri.

CITESTE SI:  In SUA, daca iti stergi datele de navigare esti o persoana care obstructioneaza justitia

Potrivit lui Noto, acesta a fost citat spunand, “Vom avea cu siguranta continut video 24/7 pe Twitter. Scopul nostru este sa fim un loc de incredere, in asa fel incat atunci cand vrei sa vezi ce se intampla sa te gandesti sa intri pe Twitter”.

Noto sustine de asemenea ca avand live-uri, acest lucru va ajuta la cresterea conversatiilor pe platforma si le va oferi de asemenea o noua sursa de venit, si anume 15 – 30 de secunde de reclame peste care nu poti sa treci.

CITESTE SI:  Ce solutie testeaza Facebook pentru ca noi sa controlam postarile care apar in cronologie

Noto a spus, “Noi credem ca este o modalitate grozava de a avea clipurile video cu voi pe parcursul intregii zile. Concentreaza-te pe ele atunci cand auzi ceva care te intereseaza si poate ca nu trebuie sa fii 100% concentrat atunci cand nu te intereseaza. Am facut asta eu insumi in timpul dezbaterilor”.

CITESTE SI:  Cat costa abonamentele Facebook si ce procent va merge la companie

Practic, ideea este ca doar lasi clipul video sa ruleze in fundal, ceea ce oamenii fac atunci cand se uita la televizor. Daca asta este sau nu o idee buna sau daca va sfarsi coplesindu-i pe utilizatori ramane de vazut, dar daca esti un fan al clipurilor video live atunci Twitter ar putea fi urmatoarea ta platforma preferata.