fbpx

Twitter vaneaza conturile care creeaza tweet-uri virale in mod artificial

Twitter vaneaza conturile care creeaza tweet-uri virale in mod artificial

Daca ai folosit Twitter de destul de mult timp, probabil ai vazut conturi care redistribuie aberatii si care plagiaza tweet-uri cu citate de la conturi care incearca in mod clar sa aranjeze lucrurile in asa fel incat acestea sa devina virale in mod artificial.

Twitter si-a curatat reteaua sociala in incercarea de a promova interactiuni autentice intre utilizatori, motiv pentru care acum vaneaza conturile care creeaza tweet-uri virale in mod artificial.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Samsung nu mai lanseaza playere Blu-ray in Statele Unite

Ai vazut astfel de profile daca ai folosit vreodata Twitter. Acestea sunt cele care, in mod obisnuit, plagiaza citate si incearca sa le faca virale in mod artificial prin retrimiterea (retweet) reciproca.

Twitter a suspendat o multime de profile care au participat la acest lucru. Twitter doreste sa promoveze interactiuni mai autentice, motiv pentru care a luat recent masuri concrete pentru a elimina abuzul de pe platforma sa.

Chiar saptamana trecuta reteaua sociala a vanat conturile implicate in inselatorii cu monede virtuale. Acum a suspendat multe profile care au fost implicate in retrimiterea reciproca a postarilor pentru a crea tweet-uri virale in mod artificial.

CITESTE SI:  Activistii sustin ca Yahoo Japonia a vandut 12 tone de fildes

Acest pas a fost efectuat la cateva saptamani dupa ce compania a decis ca nu va mai permite utilizatorilor Tweetdeck sa retrimita (retweet) postari in mai multe conturi.

Aceasta miscare a fost, de asemenea, menita sa ingreuneze acestor conturi, cunoscute sub numele “tweetdeckers”, sa creeze tweet-uri virale in mod artificial. Compania nu a comentat suspendarea acestor profile, insa o stire mentioneaza ca le-a suspendat pentru incalcarea politicilor de spam ale companiei care interzic in mod explicit imitarea si duplicarea in masa.

CITESTE SI:  Microsoft spune ca aplicatia Paint ramane, dupa anumite stiri care spuneau ca va fi eliminata

Chiar daca Twitter decide sa restaureze conturile care viralizau artificial tweet-uri, ar fi dificil pentru ele sa-si reia comportamentul anterior, fara a evita o pedeapsa mai aspra de la Twitter.