fbpx

Twitter sustine ca exista semnificativ mai putine abuzuri pe platforma acum

Compania Twitter sustine ca exista semnificativ mai putine abuzuri pe platforma acum

Este o asociere destul de nefericita, dar Twitter a primit o reputatie destul de rea pentru faptul ca este o platforma pentru troli si hartuitori online care comit abuzuri, unde oamenii au postat tot felul de comentarii jignitoare pana in punctul in care utilizatori (inclusiv celebritati) au parasit platforma, drept rezultat.

Cu toate acestea, Twitter si-a sporit eforturile incercand sa suprime hartuirea si, desi nu suntem siguri care sunt cifrele exacte, Twitter sustine ca platforma lor are “semnificativ mai putine abuzuri” decat avea inainte.

CITESTE SI:  Masinile fara sofer ale Volvo sunt date peste cap de canguri

Desi acestia recunosc ca mai este nevoie de multa munca, cei de la platforma Twitter cred ca ceea ce au modificat pana acum au ajutat la imbunatatirea situatiei abuzurilor foarte mult. Intr-o postare pe blog de Ed Ho de la Twitter, “Am promis sa ne folosim mai mult de tehnologia noastra. Luam acum masuri pentru un numar de 10 ori mai mare de conturi abuzive in fiecare zi decat in aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, acum limitam functionalitatea contului si suspendam mii de conturi abuzive in fiecare zi”.

CITESTE SI:  Cum se pot incarca masinile electrice in 10 minute

Acesta adauga, “Exista ofensatori care creeaza noi conturi dupa ce au fost suspendati pentru incalcarea regulilor. Pe sistemele noastre, numai in ultimele patru luni, am inlaturat de doua ori mai multe astfel de conturi. Pe langa tehnologie, echipele noastre continua sa analizeze zilnic continutul si sa imbunatateasca aplicarea politicilor noastre”.

CITESTE SI:  Ce proiect confirma Google in fata Senatului Statelor Unite

Cum am spus deja, nu exista cifre specifice oferite, asa ca nu suntem siguri daca cele spuse de Twitter se bazeaza pe un feeling general, sau daca exista anumite statistici care le sustin afirmatiile conform carora abuzurile s-au mai redus. Dar, oricum ar fi, presupunem ca cel putin platforma de social media Twitter este proactiva in legatura cu hartuitorii online.