fbpx
Twitter revoca bifa albastra de verificare pentru anumite conturi

Twitter revoca bifa albastra de verificare pentru anumite conturi

Twitter a anuntat saptamana trecuta ca isi suspenda programul de verificare dupa ce a primit niste reactii adverse puternice cu privire la bifa albastra de verificare acordata adeptilor suprematiei albe si altor personaje controversate. Intr-o serie de tweet-uri, Twitter si-a clarificat miscarea si a spus ca este in proces de analiza a conturilor verificate cu bifa albastra.

Starea verificata cu bifa albastra a Twitter este un lucru foarte ravnit si practic inseamna ca sunteti “recunoscut” ca cineva ale carui tweet-uri ar putea insemna ceva, cum ar fi jurnalistii care raporteaza stirile, directorii executivi si angajatii companiilor, branduri, celebritati si asa mai departe.

CITESTE SI:  SUA au localizat si distrus o baza ISIS multumita unui selfie

Cu toate acestea, dupa cum ati auzit, Twitter a suspendat recent sistemul de verificare cu bifa albastra. Acum se pare ca, intr-o serie de tweet-uri, Twitter a anuntat ca revoca starea verificata a mai multor conturi care incalca anumite reguli.

“Efectuam o examinare initiala a conturilor verificate si vom elimina verificarea conturilor ale caror comportamente nu se incadreaza in aceste noi reguli. Vom continua sa analizam si sa luam masuri in timp ce lucram la un nou program de care suntem mandri”.

CITESTE SI:  Ce modalitate usoara de recuperare a conturilor Instagram sparte vor avea utilizatorii

Compania a declarat ca a existat o anumita confuzie cu privire la starea verificata a conturilor cu bifa albastra, aceasta avea menirea de a autentifica utilizatorii care pretind a fi cei care sunt, cum ar fi celebritati, directori executivi si asa mai departe, dar se pare ca unii au considerat ca Twitter “a fost de acord cu acesti oameni”, ceea ce este o neintelegere pe care vor sa o clarifice.

CITESTE SI:  Ce conturi de la Nintendo au obtinut atacatorii cibernetici

De aceea au suspendat sistemul de verificare cu bifa albastra pentru conturi saptamana trecuta. Stirea de saptamana trecuta a dezvaluit, de asemenea, ca Twitter lucreaza la un nou sistem de autentificare si verificare, desi ramane de vazut ce va fi lansat exact.