fbpx

Twitter a pierdut un milion de utilizatori, pentru ca acestia se hartuiesc unii pe altii

Twitter a pierdut un milion de utilizatori, pentru ca acestia se hartuiesc unii pe altii

Cand vine vorba despre platformele de social media, Facebook si Twitter sunt probabil cele care iti vin in minte, iar ambele exista din motive diferite si pentru scopuri diferite.

Desi Facebook pare sa creasca, nu acelasi lucru poate fi spus despre Twitter care a dezvaluit ca a pierdut utilizatori si bani. Potrivit cifrelor, se pare ca Twitter a pierdut un milion de utilizatori in trimestrul anterior.

Twitter a sustinut initial in luna aprilie ca aveau crestere de 14% a numarului de utilizatori activi lunar, dar potrivit Engadget, ultimele cifre arata ca numarul de utilizatori a ramas la fel, iar pietele internationale in crestere au fost echilibrate de pierderile din Statele Unite.

CITESTE SI:  La ce preturi vinde Apple din nou smartphone-ul iPhone SE

Compania pare de asemenea sa piarda si bani, pe langa utilizatori, avand in vedere ca Twitter a raportat o pierdere de 116 milioane de dolari in trimestru, spre deosebire de cele 107 milioane de dolari pe care le-a pierdut in acelasi trimestru al anului trecut.

CITESTE SI:  De ce guvernul Statelor Unite vrea ca Facebook sa sparga criptarea Messenger

De asemenea banii castigati din publicitate au scazut de la 535 de milioane de dolari in trimestrul 2 al anului trecut la 489 de milioane de dolari in trimestrul 2 al anului 2017.

Cu toate acestea, Twitter pare sa fie destul de optimista in legatura cu situatia lor si sustine ca acele castiguri mai mici sunt din cauza anumitor schimbari. Acestea fiind spuse, compania a infruntat destul de multe critici din partea utilizatorilor sai din cauza faptului ca a esuat sa-i protejeze fata de troli si hartuitori online.

CITESTE SI:  Statele Unite ia in considerare contraatacul asupra hackerilor din China

Am vazut multe cazuri in care utilizatorii s-au certat unii cu altii pana in punctul in care multi au parasit platforma, desi ca sa fim cinstiti, compania a incercat sa-si imbunatateasca armele impotriva trolilor si hartuitorilor online, iar recent Twitter a declarat ca acum exista semnificativ mai putine abuzuri si oameni care se hartuiesc pe platforma lor.