fbpx
Twitter nu va sterge conturile inactive inainte de asta

Twitter nu va sterge conturile inactive inainte de asta

Exista mai multe moduri in care utilizatorii folosesc Twitter. Acestia sunt in mare parte cei care au impins reteaua sociala in lexicul national si carora le place sa comunice unii cu altii folosind aceasta platforma. Ei sunt cei care folosesc intensiv platforma. Ei sunt cei care formeaza Twitter.

Reteaua sociala Twitter isi suspenda planul de a sterge conturile inactive. Dupa ce a inteles ca unii prefera sa stocheze conturile inactive ale celor dragi care nu mai sunt printre ei, reteaua sociala a anuntat ca nu va sterge niciun cont inactiv pana ce nu gaseste o modalitate de a le stoca pentru eternitate.

CITESTE SI:  Ce va folosi Google pentru autentificarea cu doi factori, in mod implicit

De asemenea, reteaua sociala a precizat ca stergerile vor incepe mai intai in Uniunea Europeana din cauza GDPR si a altor reglementari privind confidentialitatea.

Compania a spus ca ar putea extinde aplicarea politicii sale pentru inactivitate pentru a respecta regulile din alte zone, dar a promis ca va anunta utilizatorii despre asta.

CITESTE SI:  Cum accelereaza Toyota dezvoltarea de roboti pentru locuinte

Miscarea Twitter ar putea domoli ingrijorarile unora ca compania va sterge conturile inactive ale utilizatorilor care nu mai sunt printre ei si, in consecinta, ani de amintiri pretioase.

Drew Olanoff de la TechCrunch a subliniat ca reviziteaza ocazional tweet-urile unei rude trecute in nefiinta, dar nu are detaliile de autentificare.

Daca Twitter ar sterge contul inactiv, Olanoff ar pierde practic aceasta conexiune cu trecutul. Exista motive valide pentru stergerea conturilor vechi inactive.

CITESTE SI:  Cum iti arata Android P ce aplicatii de fundal iti folosesc camera sau microfonul

Unii care pur si simplu au renuntat la Twitter acum ani de zile probabil nu sunt ingrijorati cu privire la pierderea postarilor lor proprii. Cu toate acestea, Twitter este in mod clar constienta ca trebuie sa fie mai prudenta daca vrea sa evite sa nemultumeasca utilizatorii care sunt deja ingrijorati cu privire la stergerea conturilor inactive ale lor si ale cunoscutilor lor.