Twitter a luat aparent in considerare o contopire cu Yahoo

Twitter a luat aparent in considerare o contopire cu Yahoo

Adaugati Twitter in multimea de companii care vor sa cumpere Yahoo. Reteaua sociala Twitter a lui Jack Dorsey s-a intalnit cu managementul Yahoo condus de Marissa Mayer acum cateva saptamani pentur a discuta despre o posibila contopire c companiilor.

Yahoo pe care o stim astazi cu siguranta nu este Yahoo cu care multi dintre noi au crescut in trecut.

Compania a evoluat in mod clar de-a lungul anilor, desi se pare ca nu neaparat in mai bine, avand in vedere ca se pare ca acestia se chinuie.

CITESTE SI:  Aplicatia WeChat din China se lauda cu un numar urias de conturi in intreaga lume

Din acest motiv, se spune ca Yahoo ia in considerare vanzarea business-ului nucleu de internet. Au existat rapoarte cu privire la cine ar putea fi interesat de afacerea companiei, iar, recent, un raport de New York Post a dezvaluit ca Twitter ar fi aruncat palaria in ring pentru o contopire cu aceasta companie, desi se pare ca a fost mai degraba o scurta repriza pentru ca Twitter aparent a iesit din procesul de licitatie mai tarziu.

CITESTE SI:  Tara in care Netflix a lansat streaming de 3 dolari pe luna

Discutiile au avut loc acum cateva saptamani, iar directorii executivi ai ambelor companii au discutat despre posibilitatea unei contopiri. Se spune ca ambele companii au discutat daca contopirea ar avea sau nu sens.

Potrivit sursei The Post, “Twitter este destinatia pentru stiri instantanee, iar Yahoo are multi ochi pe site-ul sau. Ideea nu este la fel de nebuneasca pe cat ati putea crede”.

CITESTE SI:  VIDEO: Lumia 525 hackuit pentru a rula Android 6.0.1 Marshmallow

Cu toate acestea, se pare ca interesul companiei Twitter in contopire a fost mai mult un fel de expeditie de pescuit pentru a aduna informatii, avand in vedere ca s-a spus ca directorul executiv al Twitter nici macar nu s-a deranjat sa apara.

Intre timp, se pare ca operatorul de telecomunicatii mobile american Verizon este inca considerat compania pe primul loc in ceea ce priveste licitarea pe compania Yahoo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *