fbpx
Twitter Lite este mai rapida si economiseste mai multe date

Twitter Lite este mai rapid si economiseste mai multe date

Avand in vedere ca Twitter contine in cea mai mare parte text cu cateva imagini, in ceea ce priveste consumul de date, reteaua sociala nu ar fi la fel de intensiva precum Facebook sau Instagram.

Cu toate acestea, presupunem ca cei dintre noi care locuiesc in tari in care internetul este rapid si la indemana oricui si uneori nelimitat nu ne gandim prea mult la asta.

Acestea fiind spuse, presupunem ca reteaua sociala poate fi inca optimizat si mai mult, iar asta este ceea ce a facut reteaua sociala prin anuntarea Twitter Lite care ecomiseste date. “Astazi, lansam Twitter Lite, o noua experienta web mobila care minimalizeaza consumul de date, se incarca rapid pe conexiuni lente, este versatila pe retele mobile instabile si iti ia mai putin de 1MB pe dispozitivul tau. De asemenea, am optimizat-o pentru viteza, cu viteze de lansare cu pana la 30% mai mari, precum si cu o navigare mai rapida prin Twitter”.

CITESTE SI:  Ce update neasteptat ar putea primi Galaxy Note 7 Fan Edition al Samsung
CITESTE SI:  VIDEO: Ce viteza are Bugatti Chiron din piese LEGO, in marime completa

Se asteapta ca reteaua sociala le va oferi utilizatorilor caracteristicile nucleu ale sale cu Lite, dar intr-o maniera mai accesibila, lucru care ar putea fi important in regiuni in care internetul nu este la fel de rapid sau la indemana oricui.

De asemenea, va integra un mod de economisire a datelor care, potrivit Twitter, va fi capabil sa reduca consumul de date cu pana la 70%. Cu toate acestea, retine faptul ca Twitter Lite nu este o aplicatie nativa de smartphone, ci mai degraba o aplicatie web rapida si care economiseste date, asa ca va fi nevoie sa folosesti browserul telefonului tau pentru a o accesa. Daca esti interesat de Lite, atunci intra aici folosind telefonul sau tableta ta.