fbpx

Turistii din India ar putea primi cartele SIM gratuite

Turistii din India ar putea primi cartele SIM gratuite

Turistii care viziteaza India nu mai trebuie sa se ingrijoreze in legatura cu dificultatile pe care anterior le aveau la cumpararea unei cartele SIM din India.

Asociatia Indiana a Operatorilor de Voiaj a spus ca turistii cu vize electronice care aterizeaza la Aeroportul International Indira Gandhi din New Delhi vor primi o cartela SIM gratuita de la operatorul de telecomunicatii mobile operat de stat, BSNL.

Strainii care viziteaza India cu o viza e-tourist vor primi probabil cartele SIM gratuite, avand in vedere ca guvernul a aprobat propunerea pentru promovarea turismului.

CITESTE SI:  Ce model de iPhone a inceput Apple sa produca in India si de ce

Luna trecuta, am dezvaluit ca intr-o incercare de a ajuta industria de turism a tarii, Coreea de Sud va incepe sa ofere turistilor inchiriere gratuita de smartphone-uri celor care aplica pe website-ul lor de turism.

Avand in vedere ca comunicarea este foarte importanta cand calatoresti catre destinatii noi si straine unde s-ar putea sa nu cunosti limba, acest lucru ar fi ceva la indemana.

Se pare ca in India, guvernul ia in considerare ceva similar. Recent, ministerul tarii a aprobat o propunere a Ministerului de Turism in care turistilor Indiei li se vor oferi o cartela SIM gratuita pentru a o folosi pe durata sederii lor in tara.

CITESTE SI:  Ce record a doborat OnePlus cu smartphone-ul OnePlus 6T

Potrivit unui oficial al ministerului din India, “Chiar daca exista probleme de securitate, comunicarea este foarte importanta pentru orice turist. Avand in vedere ca oferim vize e-tourist pentru cetatenii dintr-un numar limitat de tari, iar asta dupa verificarea corespunzatoare, aprobam propunerea de a oferi cartele SIM gratuite turistilor”.

Acest cadou va consta intr-o cartela SIM gratuita, brosuri cu harti si un CD care contine informatii despre destinatii turistice variate din India pentru turisti.

CITESTE SI:  De ce o companie aeriana doreste sa ne golim conturile de Instagram de continut

Cu toate acestea, asa cum se spune in declaratia de mai sus, aceasta cartela SIM gratuita si restul lucrurilor se aplica numai turistilor care vin in India cu o viza e-tourist care in acest moment este aplicabila numai unui numar de 113 tari, dar se planuieste sa se ridice numarul la 150 de tari pana in martie anul acesta.