Trenurile de mare viteza din Coreea de Sud vor avea internet de mare viteza

Trenurile de mare viteza din Coreea de Sud vor avea internet de mare viteza

Jocurile Olimpice de iarna vor avea loc in Coreea de Sud in 2018, ceea ce este o scuza perfecta pentru a rafina tehnologiile vechi si a le arata pe cele noi multimilor uriase de oameni care vor sosi in tara la inceputul anului viitor.

In unele parti ale lumii, in momentul in care trenul tau trece in subteran, obtinerea de semnal celular poate fi dificila, sa nu mai vorbim despre internet de mare viteza. Cu toate acestea, in Coreea de Sud, este o poveste foarte diferita, deoarece Samsung va echipa unele trenuri de mare viteza ale tarii cu internet de mare viteza.

CITESTE SI:  Cum ar putea suporta noile iPhone-uri incarcare wireless mai rapida

Lucrand in parteneriat cu compania din Coreea de Sud de telecomunicatii KT, Samsung va echipa trenul de mare viteza Wonju-Gangneung cu internet LTE-R de mare viteza. In cele din urma, se asteapta ca acest mijloc de transport va oferi “publicului acces mai rapid si mai usor la cele mai mari spatii pentru sporturi de iarna din Coreea de Sud, inclusiv PyeongChang”.

CITESTE SI:  De ce Samsung nu prea mai vrea sa colaboreze cu brandul Supreme

Avand in vedere ca Jocurile Olimpice de iarna se apropie (vor avea loc anul viitor), oferirea unor astfel de facilitati in trenurile de mare viteza din Coreea de Sud vor lasa o impresie foarte buna vizitatorilor straini despre Coreea de Sud.

Cei care nu sunt familiarizati cu LTE-R, aceasta este practic “o tehnologie de comunicatii de generatie urmatoare pentru trenuri si metrouri inteligente care permit comunicatii de voce si date wireless de mare viteza in interiorul trenurilor. Mai mult, LTE-R permite comunicatii bune si stabile – inclusiv MCPTT, apeluri de grup si VoLTE – intre personalul trenului si centrele de control”.

CITESTE SI:  Se presupune ca Galaxy S8 va avea un cip tactat la 4.0GHz

Acestea fiind spuse, Samsung din Coreea de Sud a continuat sa se ocupe de acoperirea LTE-R pentru internet incepand din 2015 ca parte a angajamentului companiei fata de cinci proiecte LTE-R, Wonju-Gangneung fiind unul dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *