fbpx

Toyota isi va electrifica toate masinile pana in 2025

Toyota isi va electrifica toate masinile pana in 2025

Compania japoneza de masini, Toyota, a promis ca fiecare autovehicul produs va fi electric sau hibrid pana in 2025. Intr-un comunicat de presa, Toyota Motor Company a declarat ca doreste, de asemenea, ca masinile electrificate sa reprezinte mai mult de jumatate din vanzari pana in 2030, cu un volum de vanzari de aproximaiv 5,5 milioane de automobile pe an.

Este de la sine inteles ca masinile electrice si hibride vor fi importante in urmatorii ani si ca unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, Toyota, nu vrea sa ramana in urma.

CITESTE SI:  Cum a reusit Disney+ sa castige 16,5 milioane de abonati in doar 10 zile

Gigantul japonez a confirmat ca va electrifica intreaga sa gama de masini pana in 2025. Acest lucru inseamna ca toate automobilele pe care le va vinde pana atunci vor fi fie pe electricitate, fie hibride.

Toyota a trimis un comunicat de presa si a promis ca fiecare masina va fi pe electrica sau hibrida pana in 2025, cel tarziu. De asemenea, compania spera ca modelele sale electrificate vor reprezenta mai mult de jumatate din vanzarile sale pana in 2030.

CITESTE SI:  Acest sistem de operare mobil va disparea

Are o tinta de vanzari de aproape 5,5 milioane de automobile electrice anual. Compania a promis ca pana in 2025 va dezvolta orice masina Toyota sau Lexus care nu are un model electrificat.

Toyota declara ca a produs peste 11 milioane de automobile pana acum care folosesc tehnologia electrica intr-un fel sau altul. Toyota intentioneaza, de asemenea, sa ofere mai mult de 10 automobile diferite in intregime electrice pentru vanzare incepand cu 2020.

CITESTE SI:  Cum vor putea robotii sa prezica traseul de mers al oamenilor

China va fi prima piata tinta pentru aceste masini inainte ca acestea sa fie lansate pe alte piete de pe tot globul. Gama electrica va fi apoi extinsa in Japonia, Statele Unite, Europa si India treptat. Asteptam cu nerabdare ce ne va aduce viitorul.