fbpx

Top 5 cele mai bune programe antivirus

Top 5 cele mai bune programe antivirus

Sa ai un PC fara un antivirus este ca o invitatie pentru programele malitioase de a patrunde in sistemul tau si de a fura informatii sensibile.

Un bun program antivirus trebuie instalat pe PC-ul tau pentru a te asigura ca esti in siguranta online si offiline.

Din fericire, exista multe programe antivirus disponibile, gratuite si cu plata. Cu toate acestea, nu toate programele antivirus te pot proteja impotriva ultimelor amenintari, asa ca gasirea programului potrivit este importanta.

Poti verifica lista noastra cu 5 cele mai bune programe antivirus pentru a-l alege pe cel potrivit pentru PC-ul tau.

1. Top 5 cele mai bune programe antivirus – Bitdefender

Bitdefender este unul dintre cele mai bune programe antivirus care ofera pentru utilizatori atat solutii gratuite, cat si platite.

Daca ai nevoie doar de o buna protectie malware pe PC-ul tau, atunci editia gratuita a Bitdefender va face o treaba grozava in a te proteja impotriva ultimelor amenintari.

Cu toate acestea, daca vrei protectie deplina, inclusiv protectie online si transmisie criptata de date, atunci va trebui sa platesti pentru asta.

In ultimele rezultate de test de la AV – TEST, Bitdefender are un scor perfect si a ramas peste 98% in medie in toate testele inca din 2010.

Bitdefender este de asemenea cunoscut pentru faptul ca are un proces de instalare foarte simplu si pentru faptul ca nu consuma multe resurse.

CITESTE SI:  Top 5 cele mai bune jocuri Android gratuite

Bitdefender este solutia pe care trebuie sa o iei in considerare daca ai nevoie de un program antivirus simplu care ofera protectie optima. Pretul: Gratuit/versiunea Pro pentru 38,97 dolari pe an pentru 3 PC-uri.

2. Top 5 cele mai bune programe antivirus –  Avast

Avast este cunoscuta pentru programul antivirus gratuit care ofera protectie sigura si care indeplineste toate cerintele de baza ale utilizatorilor.

Cu versiunea gratuita a Avast, vei primi protectie malware in timp real, impreuna cu abilitatea de a scana PC-ul tau folosind Quick Scan, Full Scan si Boot-time Scan.

De asemenea, vei primi alte caracteristici la indemana, cum ar fi actualizare automata de software, un remover pentru pluginurile de browser, un scanner de retea si protectie impotriva site-urilor malitioase.

Daca esti in cautare de protectie pe internet, atunci poate ai dori sa incerci Avast Pro. In ceea ce priveste rezultatele de test, acesta opreste atacurile malware 0-day cu o medie de 96%.

Cu toate acestea, versiunea sa gratuita si preturile reduse il fac perfect pentru un utilizator obisnuit. Pretul: Gratuit/versiunea Premium pentru 39,99 dolari pentru un singur dispozitiv.

3. Top 5 cele mai bune programe antivirus – Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes este cunoscut pentru faptul ca curata chiar si ultimele tipuri de malware pe care nici macar programele antivirus de top nu le pot detecta.

CITESTE SI:  Symantec refuza cererea Rusiei de a-i permite accesul la codul sursa al antivirusului companiei

Este de dimensiune redusa, rapid si curata pana la 99% din malware. Cu toate acestea, cu versiunea gratuita vei putea numai sa cureti PC-ul tau care este deja infectat, pentru ca nu ofera protectie in timp real.

Va trebui sa scanezi manual PC-ul din cand in cand pentru a te asigura ca PC-ul tau nu are malware. Pentru protectie in timp real, va trebui sa faci upgrade la versiunea Premium care ofera protectie in timp real si cateva caracteristici de protectie pe internet.

Se recomanda ca versiunea gratuita a Malwarebytes sa fie intotdeauna folosita impreuna cu un alt program antivirus care ofera protectie in timp real (cum ar fi Avast).

Mai mult, Malwarebytes se concentreaza pe ultimele amenintari si ar putea lasa pe dinafara tipuri mai vechi de malware pe care programele antivirus le pot detecta cu usurinta. Pretul: Gratuit/ 24,95 dolari pe an pentru pana la 3 PC-uri.

4. Top 5 cele mai bune programe antivirus – AVG AntiVirus

AVG AntiVirus si Avast sunt destul de similare cand vine vorba despre programele antivirus gratuite. Acestea ofera acelasi nivel de protectie pe langa caracteristici similare.

Versiunea gratuita AVG te va proteja impotriva majoritatii amenintarilor malware si, pe langa asta, vei primi protectie pentru emailuri si linkuri.

CITESTE SI:  La ce au fost expuse cel putin 1 milion de computere Mac

Pentru cei mai multi oameni, aceste caracteristici ar trebui sa fie mai mult decat suficiente. Daca vrei mai mult, atunci poti opta pentru versiunea premium.

Cu versiunea premium, vei primi securitate la internet completa, inclusiv descarcari sigure, criptare de date offline si online si protectie deplina pentru plati. Pretul: Gratuit/versiunea Premium pentru 39,99 dolari

5. Top 5 cele mai bune programe antivirus – Norton

Norton este un brand celebru in acest domeniu si a protejat milioane de utilizatori impotriva ultimelor amenintari.

Norton nu vine cu nicio versiune gratuita, dar, pentru 69,99 dolari pe an, poti primi protectie completa online si pentru PC, impreuna cu alte unelte folositoare, cum ar fi unealta de recuperare bootabila si backup de fisiere etc.

Norton ofera garantat 100% eliminare a tuturor virusilor (niciun alt program antivirus nu mai ofera asa ceva) si sustine ca va inapoia toti banii daca nu pot inlatura toate programele malware.

Desi ofera protectie uimitoare, este de asemenea cunoscut pentru faptul ca consuma multe resurse si chiar se chinuie in testul de performata al AV-Test.

Alte caracteristici ale sale includ, protectie la internet a copiilor, update-uri la minut, protectie la navigare si protectie la internet. Pret: 69,99 dolari pe an pentru un singur dispozitiv.