fbpx

Top 5 cele mai bune playere pentru muzica pentru Android

Top 5 cele mai bune playere pentru muzica pentru Android

Sa ai o colectie mare de muzica necesita o buna administrare, iar un player de muzica grozav devine o necesitate.

Playerele de muzica nu numai ca iti administreaza colectia, dar se asigura de asemenea ca primesti cea mai buna experienta in timp ce iti asculti melodiile tale preferate.

Exista o multime de playere de muzica grozave. Cu toate acestea, sa gasesti cel mai bun player pentru muzica pentru nevoile tale poate fi un pic dificil, asa ca am creat aceasta lista de 5 cele mai bune playere pentru muzica pentru a te ajuta sa gasesti playerul de muzica pentru colectia ta pretioasa de muzica.

1. Poweramp

Top 5 cele mai bune playere pentru muzica pentru android - Poweramp

Poweramp este unul dintre cele mai bune playere Android pentru muzica si are o multime de optiuni de personalizare.

Pe langa caracteristicile de redare de baza, suporta multe formate diferite, cum ar fi wav, tta, aiff, flac, ogg si alte formate comune.

Are un egalizator grafic in 10 benzi care ofera o personalizare uimitoare a sunetului si are o ajustare separata Bass si Treble.

CITESTE SI:  De ce Play Store le indica utilizatorilor Android aplicatii nefolosite pentru a le dezinstala

De asemenea, are suport pentru teme si animatie OpenGL pentru o experienta fascinanta si suporta pluginuri pentru caracteristici adaugate.

Cu toate acestea, este o aplicatie cu plata cu doar 15 zile de acces deplin la versiunea trial. Pretul: Free trial/3,99 de dolari.

2. Equalizer

Top 5 cele mai bune playere pentru muzica pentru android - Equalizer

Dupa cum indica numele, Equalizer optimizeaza sunetul muzicii cu egalizatoare uimitoare si caracteristici de imbunatatire a basului.

Exista un total de 10 egalizatoare care sunt impartite pe genuri de muzica, cum ar fi acoustic, hip-hop, electro, jazz si pop etc.

De asemenea, exista un booster incorporat de volum pentru un sunet chiar mai puternic. Un Bass Booster este disponibil pentru un bass maxim si un vizualizator pentru a simti vibe-ul.

Pe langa aceste caracteristici, ofera toate caracteristicile standard, cum ar fi library, shuffle, “Repeat” personalizabil si redare in fundal. Pretul: gratuit/ 4,90 dolari.

3. doubleTwist Music

doubleTwist Music este o aplicatie de player de muzica Android care incearca sa satisfaca orice nevoie. A fost in cea mai mare parte folosita pentru a sincroniza muzica iTunes si Android, dar are si multe alte caracteristici de music player Android.

CITESTE SI:  Ce pret va avea smartphone-ul Surface Duo al Microsoft

Suporta multe formate audio, cum ar fi mp3, mp4. wav, tta, ogg, flac si altele. Exista egalizatoare personalizate si coperte de album pentru a-ti imbunatati experienta ta muzicala.

Cele mai multe dintre caracteristicile standard sunt disponibile in mod gratuit, dar poti cumpara caracteristici premium separat in achizitii din aplicatie.

De asemenea, poti Airplay-ui toata muzica ta, inclusiv clipurile video, folosind functia platita Airsync a doubleTwist Music. Pretul: Free/ achizitii din interiorul aplicatiei.

4. jetAudio Music Player+ EQ Plus

jetAudio ofera o lista uriasa de caracteristici pe care nimeni altcineva nu le ofera, dar majoritatea caracteristicilor grozave vin cu versiunea platita.

Are o versiune gratuita cu aplicatii de baza, cum ar fi un egalizator in 10 benzi, efecte de sunet, un imbunatatitor audio si suport pentru mai multe formate audio.

Cu toate acestea, versiunea sa platita si achizitiile in-app sunt cele care stralucesc cu adevarat.

Cu aplicatia platita primesti, un egalizator grafic in 20 de benzi, suport pentru versuri, doua ecrane de blocare, 14 widget-uri, control al vitezei, un editor de etichete si mult mai multe.

CITESTE SI:  Cum e monstrul de smartphone Honor View 20 cu camera de 48MP

Pluginurile pot fi descarcate separat pentru a imbunatati functionalitatea. Pretul: Free/ 3,99 de dolari si vine cu achizitii in-app.

5. Shuttle Music Player

Daca esti in cautarea unui player de muzica Androi care iti satisface toate nevoile tale de muzica gratuit, atunci Shuttle Music Player este o buna optiune.

Totusi, are o versiune platita, dar ofera toate caracteristicile necesare in mod gratuit cu cateva caracteristici nu prea obligatorii in versiunea platita.

Interfata este destul de simpla, cu un design Material, si exista un egalizator in 6 benzi cu bass booster pentru nevoile tale muzicale.

Vei primi toate caracteristicile precum suport pentru versuri, redare fara pauze, grafica, teme si modul sleep etc. in mod gratuit.

Caracteristicile platite includ un editor de etichete, un navigator de foldere si acces la teme premium. Pretul: Free/ 0,99 dolari.