fbpx

Toate masinile Maserati vor integra actionare electrica din 2019

Toate masinile Maserati vor integra actionare electrica din 2019

Fiecare noua masina Maserati va folosi o anume forma de propulsie electrica din 2019, a dezvaluit CEO-ul companiei Fiat Chrysler Automobiles. In timpul unei conferinte cu investitorii, directorul companiei parinte a Maserati a spus ca brandul va conduce trecerea la energie electrica a grupului Fiat Chrysler Automobiles.

Fiat Chrysler Automobiles, compania care detine Maserati, a confirmat ca toate masinile Maserati vor avea actionare electrica din 2019. Asta nu inseamna ca toate masinile acestui brand vor fi in intregime electrice.

CITESTE SI:  Niantic le restituie gamerilor pretul biletelor dupa ce Pokemon GO Fest a fost un esec

Va dura mult timp pana ce acest lucru se va intampla. Ceea ce inseamna asta este ca masinile vor avea o anumita forma de propulsie electrica din 2019. Confirmarea vine de la CEO-ul Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, care a spus in timpul unei conferinte cu investitorii ca brandul va conduce trecerea cuprinzatoare a grupului Fiat Chrysler Automobiles catre propulsie electrica.

Mai mult de jumatate dintre toate masinile produse de brandurile detinute de Fiat Chrysler Automobiles se vor folosi intr-un anumit fel anume de energia electrica in 2022, cel tarziu.

CITESTE SI:  De ce LG isi schimba directorul diviziei mobile

Printre brandurile detinute de Fiat Chrysler Automobiles se numara Alfa Romeo, Chrysler, Fiat si Dodge. In ceea ce priveste masinile Maserati electrificate, primul model va sosi in 2020 si se va baza pe conceptul Alfieri pe care compania l-a dezvaluit la un eveniment pentru masini din Geneva in anul 2014.

CITESTE SI:  Norvegia vrea ca toate zborurile pe distante scurte sa fie efectuate de avioane electrice pana in 2040

De asemenea, Maserati are de gand sa hibridizeze unele dintre modelele sale existente precum SUV-ul Levante care probabil va primi un tren de rulare hibrid plug-in.

Marchionne a spus de asemenea ca Maserati isi va indrepta aproape toate investitiile de la trenurile de rulare la cele pe electricitate dupa ce compania termina dezvoltarea urmatoarelor sale doua modele.