fbpx
Tissot Smart-Touch este primul smartwatch decent de la Swatch

Tissot Smart-Touch este primul smartwatch decent de la Swatch

S-a speculat mult timp si recent s-a confirmat ca primul smartwatch major de la Swatch va fi lansat de grupul Tissot.

Acum cateva saptamani, Swatch a mentionat ca un smartwatch va fi lansat la Baseworld 2016, iar acum uitati-l pe Tissot Smart-Touch.

Stim ca inca de anul trecut, Swatch, faimosul producator de ceasuri din Elvetia care a uimit masele de oameni cu designurile sale venerabile de destul de mult timp deja, si-a anuntat intentia de a sari in jocul smartwatch-urilor.

CITESTE SI:  Telefoanele Samsung si Huawei de calitate la preturi bune

Ei bine, suntem bucurosi sa spunem ca o astfel de viziune a fost recent rasplatita, cu primul smartwatch corespunzator al Swatch care este un Smart-Touch ca sa fim mai precisi, avand in vedere ca ceasul ofera navigatie, precum si vremea pe incheietura ta.

Tissot Smart-Touch al Swatch va fi mult mai unic in sensul ca va fi primul smartwatch mare de la ei. Il poti conecta la telefonul tau pentru scopuri de navigare atunci cand este necesar, iar apoi o statie de vreme care functioneaza cu energie solara vine la indemana pentru a verifica conditiile locale pe displayul lui Tissot Smart-Touch al Swatch.

CITESTE SI:  VIDEO: OnePlus il dezvaluie pe OnePlus 5 in India printr-o reclama TV strategica

Nu numai atat, alte caracterisici care asigura ca Tissot Smart-Touch tine pasul cu oamenii includ un altimetru si actualizari automate ale timpului. O singura incarcare ar putea face ca bateria sa reziste pana la un an, iar energia solara se va asigura ca ceasul functioneaza incontinuu.

CITESTE SI:  Ce pret are acest laptop de gaming zvelt al Gigabyte

Compania are un pret destul de mare pentru Tissot Smart-Touch, si anume de 1100 – 1200 de dolari.

Ai vrea un Swatch din taramul high end, sau, la acest pret, ai prefera mai degraba un ceas obisnuit obisnuit de lux?