fbpx

Tim Cook spune ca iPhone X cu pret de 999 de dolari isi merita banii

Tim Cook spune ca iPhone X cu pret de 999 de dolari isi merita banii

Smartphone-ul iPhone X al Apple este cel mai scump model de smarphone de baza al companiei de pana in prezent. Incepand de la 999 de dolari pentru modelul de 64GB, pretul smartphone-ului iPhone X inseamna ca acesta este unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri de pe piata din ziua de azi (fara a include smartphone-urile impodobite cu diamante si smartphone-urile cu piele).

Cu toate acestea, intr-un interviu recent pentru Good Morning America, CEO-ul Apple, Tim Cook, si-a exprimat o opinie potrivit careia iPhone X de 999 de dolari isi merita banii.

CITESTE SI:  Cum au fost distruse doua avioane militare F-16 aflate la sol in Belgia

Cand a fost intrebat de gazda Robin Roberts daca pretul de 999 de dolari al smartphone-ului iPhone X este prea mare pentru majoritatea oamenilor, Tim Cook a raspuns, “Ei bine, este un pret care practic merita pentru tehnologia pe care o primesti”.

De asemenea, Tim cook spune ca majoritatea clientilor il cumpara pe iPhone X in rate sau prin abonamente si ca impactul nu se va simti prea mult. “Dupa cum se pare, majoritatea oamenilor platesc pentru telefoane pentru perioade lungi de timp. Astfel, foarte putini oameni vor plati pretul total al telefonului initial. De asemenea, majoritatea oamenilor isi comercializeaza practic telefonul actual, iar unii operatori de telefonie mobila practica reduceri de pret”.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e smartphone-ul Xiaomi cu camera sub ecran

Recent, Tim Cook a fost citat spunand intr-un alt interviu ca Apple nu produce produse pentru bogati, dar este greu sa ignori faptul ca pretul de 999 de dolari este intr-adevar un pret foarte mare pentru unii, chiar si atunci cand acesta este platit pe parcursul a 12 sau 24 de luni.

CITESTE SI:  Informarea interna a Apple pentru oprirea scurgerilor de informatii apare online

Intre timp, o stire de The Wall Street Journal a indicat ca smartphone-ul iPhone X are componente care par sa coste mai mult decat dublu fata de cele ale lui iPhone 7, ceea ce ar putea justifica si cresterea costului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *