fbpx
Tim Cook Apple lucreaza la dispozitive care vor aparea abia in anii 2020

Tim Cook: Apple lucreaza la dispozitive care vor aparea abia in anii 2020

Singurele lucruri mai impresionante decat numerele financiare ale Apple sunt dispozitivele care le-au generat. Compania a fost evaluata la jumatatea lunii ianuarie la peste 900 de miliarde de dolari, AirPod-urile sale wireless au devenit omniprezente, iar acum acestea pot fi conectate la Apple Watch Series 3.

Este destul de evident ca compania lucreaza la noi dispozitive, cum ar fi iPhone-uri viitoare, iPad-uri, smartwatch-uri Apple Watch si asa mai departe. De asemenea, este destul de evident ca, in spatele cortinei, compania are probabil unele dispozitive noi care sunt tinute secrete, iar unele dintre ele nu ar putea vedea lumina zilei pana in anii 2020.

CITESTE SI:  Pretul si aspectul dezamagitor al smartwatch-ului Apple Watch Series 7

Vorbind pentru Fast Company intr-un interviu, CEO-ul companiei, Tim Cook, a dezvaluit ca lucreaza la niste lucruri care s-ar putea sa nu fie lansate pana in anii 2020. Tim Cook a fost citat spunand: “Noi, cei de pe partea de dispozitive, trebuie sa pregatim dispozitive din siliciu cu trei, patru ani inainte. Deci, avem lucruri la care lucram acum si care ar putea aparea in anii 2020”.

CITESTE SI:  De ce compania aeriana Emirates proiecteaza un avion fara ferestre

Tim Cook se refera la componente precum cipul A11 Bionic gasit in iPhone-urile din 2017, iar acesta a spus ca Apple a lucrat la design incepand cu cativa ani inainte de a se lansa.

El afirma de asemenea ca, drept rezultat, Apple este in stare de niste lucruri de care alte companii nu sunt in stare. Acestea fiind spuse, trebuie sa ne intrebam la ce fel de dispozitive viitoare ar putea lucra compania care ar putea fi lansate in urmatorii 2-3 ani.

CITESTE SI:  Ce defect de securitate din 2014 a reparat Samsung pentru dispozitivele sale

Au circulat zvonuri conform carora Apple lucreaza la propriile casti de realitate augmentata care s-ar putea lansa in 2020, dar presupunem ca numai timpul va putea dovedi daca acest lucru este adevarat sau nu. Intre timp, Fast Company a spus ca Apple este cea mai inovatoare companie din anul 2018.