fbpx
TikTok testeaza aceasta noua functie inspirata de la Snapchat

TikTok testeaza aceasta noua functie inspirata de la Snapchat

Platforma de clipuri video scurte TikTok din China testeaza o noua functie, o functie care e inspirata de la o caracteristica a Snapchat. Initial, acest lucru a fost dezvaluit de cercetatorul Mat Navarra intr-un tweet, iar mai tarziu chiar compania din China a confirmat ca testeaza o astfel de caracteristica.

Caracteristica Stories a aplicatiei Snapchat e una dintre cele mai “imprumutate” caracteristici. Platforma Instagram din Statele Unite a folosit functia si la fel si Twitter.

Acum se pare ca si compania din China va imprumuta caracteristica de la Snapchat. Platforma de clipuri video scurte TikTok din China testeaza o caracteristica similara Snapchat Stories.

CITESTE SI:  Ce califica proprietarul TikTok sa dezvolte un smartphone

Functia inspirata de la Snapchat a fost initial descoperita de Matt Navarra care si-a impartasit descoperirile pe Twitter. Iar TikTok a confirmat mai tarziu acest lucru intr-o declaratie pentru publicatia The Verge.

Conform acelei declaratii: “Ne gandim la noi modalitati de a imbunatati experienta TikTok. In prezent, experimentam modalitati de a oferi creatorilor formate suplimentare pentru a crea noi tipuri de clipuri video pentru comunitatea TikTok”.

CITESTE SI:  LeEco isi concediaza dintr-un motiv foarte serios 70% din forta de munca din Statele Unite

Suntem curiosi cum va fi experienta TikTok Stories. Compania din China se focuseaza deja pe creatorii care posteaza si impartasesc clipuri video scurte, asa ca Stories ar putea fi o noua versiune a acestui lucru.

Cu toate acestea, e posibil ca compania se va focusa pe modul in care creatorii Instagram folosesc Stories, si anume pentru a impartasi informatii care nu sunt potrivite pentru profilul principal.

CITESTE SI:  Twitter va suspenda conturile care participa la inselatorii cu monede virtuale

Nu suntem siguri cand va fi disponibila functia Stories a platformei de clipuri video scurte pentru toti utilizatorii sau daca va fi pe masura functiei de pe Snapchat si Instagram.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca functia Stories inspirata de la Snapchat ar fi potrivita pentru TikTok, avand in vedere ca aceasta e deja o platforma care se bazeaza pe clipuri video scurte?