fbpx

TikTok lanseaza aceasta functie pentru toti creatorii sai

TikTok lanseaza aceasta functie pentru toti creatorii sai

Conform unor noi stiri, platforma video TikTok din China va lansa o noua functie pentru intreaga sa comunitate globala de creatori de clipuri video. Anterior, acea functie era disponibila doar pentru anumiti creatori de pe platforma din China.

Clipurile video de pe platforma din China sunt limitate la 60 de secunde, dar recent aceasta platforma care apartine de o companie din China a oferit anumitor creatori functia de a incarca filmulete mai lungi.

CITESTE SI:  Ce pret are noul smartphone pliabil al Huawei

Cu toate acestea, aceasta a fost o functie exclusiva pentru unii. Din fericire, TikTok va lansa aceasta functie tuturor utilizatorilor in viitor.

Conform TikTok: “In urmatoarele saptamani, vom lansa optiunea de a crea clipuri video mai lungi pentru orice creator de pe TikTok, oferind comunitatii noastre globale flexibilitatea de a incarca clipuri lungi de pana la 3 minute pe platforma. Va aparea creatorilor o notificare conform careia clipurile video mai lungi pot fi incarcate”.

CITESTE SI:  De ce Uber a oferit calatorii gratuite in Statele Unite

Ceea ce e interesant cu privire la asta e ca pare acelasi progres ca cel al Instagram. Cand compania Instagram din Statele Unite a lansat pentru utilizatori posibilitatea de a incarca filmulete, lungimea filmuletelor era limitata.

Dar mai tarziu platforma Instagram din Statele Unite a lansat IGTV care a permis utilizatorilor sa incarce clipuri video mai lungi, pentru a putea concura cu YouTube.

Unul dintre factorii de atractie ai TikTok e ca continutul sau e scurt si poate fi digerat de oricine, dar se pare ca acum TikTok spera sa atraga noi tipuri de creatori pe platforma sa cu noua sa functie, cum ar fi creatorii de clipuri video lungi. Ce parere ai despre noua functie a platformei din China? Crezi ca publicul de pe TikTok va considera ca filmuletele mai lungi sunt potrivite acestei platforme?