fbpx
Tesla Model S pierde in fata masinii Chevrolet Bolt intr-un test Consumer Reports

Tesla Model S pierde in fata masinii Chevrolet Bolt intr-un test Consumer Reports

Avem o veste care ii va bucura pe multi fani Chevrolet. Masina in intregime electrica a companiei, Chevrolet Bolt, a iesit invingatoare in testul de autonomie al Consumer Reports impotriva autoturismului Tesla Model S care pana acum a fost etalonul tuturor masinilor electrice.

Nu numai ca Bolt a invins Tesla Model S in ceea ce priveste autonomia in acel test al Consumer Reports, dar a si depasit estimarile EPA. Chevrolet Bolt are o autonomie EPA de 383 de kilometri la o singura incarcare.

CITESTE SI:  De-asta doreste Apple iPhone-uri complet impermeabile

Cu toate acestea, Consumer Reports a aflat in propriul lor test al autonomiei masinii ca aceasta a mers 402 kilometri la o singura incarcare. Chevrolet Bolt a invins si autoturismul Tesla Model S 75D.

Cand Consumer Reports din Statele Unite a testat acea varianta a Tesla Model S, aceasta avea o autonomie de 378 de kilometri la o singura incarcare, comparativ cu estimarile EPA de 416 kilometri.

Trebuie sa precizam ca Chevrolet Bolt a reusit practic sa depaseasca estimarile EPA, ceea ce nu este un lucru usor. Chiar si masinile pe combustibil cu greu pot ajunge la nivelul estimarilor, pentru ca acestea se bazeaza pe teste efectuate in conditii care sunt foarte rar replicate pe drumuri si in viata de toate zilele.

CITESTE SI:  Ce lungime uriasa are acest nou avion Boeing

Consumer Reports a reusit in test sa depaseasca autonomia estimata a EPA pentru Chevrolet Bolt pur si simplu conducand autoturismul pe autostrada la o viteza de 104 kilometri pe ora, cu sistemele de incalzire si racire inchise.

CITESTE SI:  Cu ce smartphone a fost filmat cel mai nou videoclip al Selenei Gomez

Consumer Reports spune ca au existat perioade de “conducere mixta” in timpul testului. Acest lucru nu a fost suficient pentru a da jos masina Tesla Model S de pe primul loc. In ciuda acestui lucru, Chevrolet Bolt se afla pe locul al doilea in spatele masinii Tesla Model S in lista cu cele mai bune masini electrice ale Consumer Reports.