fbpx
Televizorul 4K OLED de 77 inch al LG are un pret socant

Televizorul 4K OLED de 77 inch al LG are un pret socant

LG isi lanseaza in sfarsit televizorul 4K OLED Signature de 77 de inch pentru un pret urias. Avand in vedere ca gama de TV-uri OLED ale companiei sud-coreene sunt vazute ca fiind unele dintre cele mai bune televizoare pe care banii le pot cumpara, TV-ul ar putea merita sa fie cumparat daca vrei cu adevarat un display monstruos.

Dupa cum zice proverbul, primesti ceea ce platesti, iar daca nu urmaresti in mod normal stirile legate de TV-uri ultra-premium, pretul TV-ului OLED 4K de 77 de inch al companiei sud-coreene te va soca foarte tare.

CITESTE SI:  Ce obiectiv ambitios de productie a lui Model 3 a reusit Tesla sa-si indeplineasca

Compania a confirmat ieri ca va lansa acest televizor high-end 4K OLED in Statele Unite si cat de mult va costa.

Sa spunem ca costa la fel de mult ca un Sedan decent. TV-ul OLED 4K Signature de 77 de inch al LG este unul dintre cele mai bune TV-uri premium pe care banii le pot cumpara in acest moment.

CITESTE SI:  Smartphone-ul HTC U12 Life e oficial - specificatii

Acesta ofera caracteristici precum suport High Dynamic Range pentru atat HDR10, cat si pentru Dolby Vision, rezolutie 4K UHD si este propulsat de software-ul de smart TV webOS al LG.

Clientii care achizitioneaza acest televizor cu pret urias vor primi acces la serviciul VIP LG Signature Concierge 24/7 care le ofera suport oricand au nevoie.

CITESTE SI:  Primul display 4K pentru smartphone-uri a fost anuntat de Sharp

Serviciul chiar va expedia un tehnician catre locuinta ta daca ai orice problema cu televizorul si primesti de asmenea o tableta LG G Pad.

Televizorul OLED 4K Signature de 77 de inch al LG va fi disponibil pentru precomanda prin anumiti comercianti incepand cu data de 17 septembrie, iar livrarile vor avea loc in urmatoarea luna. Are un pret urias de 20.000 de dolari.