fbpx
Telegram a implementat in sfarsit aceasta functie utila

Telegram a implementat in sfarsit aceasta functie utila

Potrivit unor noi stiri, aplicatia de mesagerie Telegram a implementat in sfarsit o anumita functie. Asta dupa ce alte aplicatii au implementat-o deja. Astfel, Telegram poate deveni o adevarata alternativa la WhatsApp.

Anul trecut, in perioada de varf a pandemiei de coronavirus, anumite aplicatii au inclus in sfarsit functii precum apelurile video de grup sau le-au crescut numarul maxim de participanti.

Acest lucru se datoreaza faptului ca oamenii apelau la conferinte online pentru a comunica cu alti oameni in mod virtual. Se pare ca si Telegram a lansat asa ceva, intr-un final.

CITESTE SI:  Aplicatia WeChat din China se lauda cu un numar urias de conturi in intreaga lume

Functia de apeluri video de grup a aplicatiei de mesagerie e acum live. Potrivit companiei: “Update-ul de astazi va permite sa porniti camera sau sa partajati ecranul dispozitivului in timpul chaturilor vocale de grup – pe toate dispozitivele, inclusiv tablete si computere desktop. Acest lucru duce chaturile vocale la un nou nivel, pentru cursuri online, intalniri de afaceri si intalniri de familie”.

CITESTE SI:  Si asta va ajunge pe masinile Tesla in curand, spune Elon Musk

Nu suntem siguri de ce Telegram a lansat aceasta functie abia acum, mai ales ca compania isi anuntase ideea in aprilie 2020, dar faptul ca s-a lansat in cele din urma e incurajator.

De asemenea, faptul ca aplicatia de mesagerie Telegram e considerata o alternativa la WhatsApp inseamna ca utilizatorii Telegram vor fi incantati de noua functie.

In prezent, limita maxima pentru functia de apel video de grup e de 30 de persoane, ceea ce e in regula. Dar compania va extinde numarul de participanti in viitor.

CITESTE SI:  Cum va reduce Apple dimensiunea aplicatiilor iOS

Asa ca fii cu ochii pe aceata aplicatie de mesagerie. Ce parere ai despre asta? Crezi ca oamenii care nu sunt utilizatori de Telegram isi vor crea cont in urma acestei stiri despre noua functie de apeluri video de grup a aplicatiei de mesagerie?