fbpx

Tehnologia Force Touch de pe iPhone 6s va recunoaste trei atingeri diferite, se pare

Tehnologia Force Touch de pe iPhone 6s va recunoaste trei atingeri diferite, se pare

Una dintre caracteristicile interesante ale lui iPhone 6s si iPhone 6s Plus care vor fi anuntate miercurea viitoare este tehnologia Force Touch bazata pe ecran de la ultimele trackpad-uri MacBook si Apple Watch.

Citeste aproape orice zvon sau articol despre caracteristicile asteptate ale lui iPhone 6s si exista o tehnologie pe care probabil o vei gasi in fiecare articol, iar aceea este Force Touch.

Apple a debutat cu aceasta tehnologie de display odata cu Apple Watch si s-a zvonit mult timp ca Force Touch va fi extins la smartphone-urile companiei odata cu iPhone 6s.

CITESTE SI:  Acesta ar putea fi aspectul iMac-ului cu cip Apple Silicon

O noua stire indica faptul ca tehnologia Force Touch de pe iPhone 6s va fi capabila sa recunoasca trei tipuri de atingeri. Potrivit unui nou articol de 9to5Mac, caracteristica Force Touch a lui iPhone 6s va fi denumita “Display 3D Touch” in principal datorita faptului ca va fi capabila sa recunoasca trei tipuri diferite de atingeri.

CITESTE SI:  iPhone 6s si iPhone 6s Plus - specificatii dezvaluite de KGI Securities

Nu numai ca displayul va fi capabil sa recunoasca apasari si atingeri, dar va putea recunoaste de asemenea si o apasare puternica.

Sunt trei metode diferite in total, iar porecla “Display 3D Touch” incepe sa aiba sens. Avand in vedere ca este prima data cand un iPhone a oferit trei metode diferite de introducere, Apple va avea cu siguranta de furca in a-i educa pe utilizatori, in ceea ce priveste aceasta schimbare majora, iar dezvoltatorii de aplicatii vor trebui, in mod evident, sa faca schimbarile necesare pentru a se asigura ca aceste metode de introducere servesc practic anumitor scopuri in aplicatiile si jocurile lor.

CITESTE SI:  Un producator de iPhone-uri este acuzat ca a folosit componente neautorizate

Niciuna dintre aceste informatii nu a fost confirmata de Apple inca, compania nu confirma niciodata astfel de lucruri, asa ca va trebui sa asteptam evenimentul de pe data de 9 septembrie pentru a sti sigur.

Facebook