fbpx

Tarile europene in care serviciul Facebook Dating se lanseaza

Tarile europene in care serviciul Facebook Dating se lanseaza

Facebook Dating se lanseaza acum in 31 de tari europene, la circa un an de zile de la lansarea in SUA. Compania Facebook a anuntat prima oara acest serviciu in 2018, sustinand ca este o platforma care poate reflecta modul in care oamenii se intalnesc in viata reala.

De atunci, compania sustine ca a creat 1,5 miliarde de potriviri in cele 20 de tari in care Facebook Dating era disponibil pana acum. Reteaua sociala FB are circa 2,7 miliarde de utilizatori activi lunar, pe baza datelor Statista pentru al doilea trimestru al anului 2020.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret si specificatii are Motorola Razr - primul smartphone pliabil al companiei

Lansarea in tarile europene a acestui serviciu trebuia sa aiba loc de Ziua Indragostitilor din acest an, dar FB a trebuit sa reprogrameze lansarea dupa ce oficialii irlandezi pentru siguranta datelor si-au exprimat ingrijorarea cu privire la conformitatea cu legislatia UE.

Functiile platformei Facebook Dating – care se lanseaza si in tari europene – includ posibilitatea de a adauga informatii despre evenimentele si grupurile tale, astfel incat sa poti gasi persoane cu aceleasi pasiuni.

CITESTE SI:  Este infricosator, dar Facebook stie cum razi online

Serviciul Facebook Dating nu-ti va arata profilul sau potrivirile in News Feed-ul retelei sociale FB. De asemenea, FB lanseaza Virtual Dates pentru acel serviciu, oferindu-ti o modalitate de a comunica prin apel video cu cineva fara a fi nevoie sa iesi din serviciu.

CITESTE SI:  Si conturile de Twitter ale HBO au fost hack-uite

Pentru a initia o intalnire virtuala, trebuie doar sa atingi pictograma video in chatul tau, iar apoi va fi trimisa o invitatie acelei persoane. Tarile europene in care serviciul Facebook Dating se lanseaza sunt Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Croatia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania si Elvetia.