fbpx
Tara pentru care Apple Maps a fost deja imbunatatita si reconstruita de la zero

Tara pentru care Apple Maps a fost deja imbunatatita si reconstruita de la zero

In ziua de azi, fara doar si poate, cea mai folosita aplicatie de harti din lume este Google Maps. A fost lansata acum cativa ani si aplicatia Apple Maps, dar s-a dovedit a fi un esec rasunator din cauza multiplelor erori. Vestea buna e ca serviciul de harti Apple Maps a fost imbunatatit si reconstruit la modul cel mai serios. Momentan, doar pentru SUA.

Au trecut ceva ani de cand compania Apple din SUA a lansat pentru prima data Apple Maps. Aplicatia de harti nu a fost buna inca de la inceput. Din cauza diferitelor bug-uri si erori, nu a functionat in mod corespunzator.

CITESTE SI:  Utilizatorii de iPhone-uri cheltuiesc mai multi bani la hotel decat utilizatorii Android

De-a lungul anilor, compania din SUA a realizat diverse imbunatatiri la aplicatie. Compania a confirmat de curand ca versiunea reconstruita si imbunatatita a Apple Maps pentru SUA este acum completa.

Conform directorului Eddy Cue de la compania din SUA: “Ne-am propus sa cream cea mai buna si cea mai privata aplicatie de harti de pe planeta si care reflecta modul in care oamenii exploreaza lumea astazi. Este un efort pentru care suntem profund implicati si a fost nevoie sa reconstruim harta de la zero pentru a reimagina modul in care Apple Maps imbunatateste vietile oamenilor – de la navigare catre serviciu, scoala si pana la planuirea unei vacante importante – toate astea avand confidentialitatea in centru”.

CITESTE SI:  Niste emailuri au dezvaluit ca Uber dorea un parteneriat cu Google pentru masinile fara sofer

Eddy Cue adauga ca, in urma lansarii in SUA, vor trece la Europa. “Finalizarea noii aplicatii de harti imbunatite si reconstruite in SUA si furnizarea de noi caracteristici precum Look Around si Collections sunt pasi importanti in aducerea acestei viziuni la viata. Asteptam cu nerabdare sa aducem noua aplicatie de harti Apple Maps imbunatatita si reconstruita in lume incepand cu Europa mai tarziu in acest an”.

CITESTE SI:  Cum iti masoara jocul Pokemon Sleep somnul

Pentru cei care nu stiu, una dintre noile caracteristici ale aplicatiei de harti Apple Maps a companiei din SUA este Look Around care a fost asemanata cu Google Street View. In prezent, functia Look Around este inca oarecum limitata la cateva orase, dar ne imaginam ca in timp ar trebui sa fie disponibila in mai multe orase.