fbpx

Tara in care poti cumpara monede virtuale cu PayPal

Tara in care poti cumpara monede virtuale cu PayPal

Intr-o anumita tara, oamenii pot cumpara incepand de ieri monede virtuale precum Bitcoin, Ethereum si Litecoin folosind contul lor de PayPal. Suma care poate fi cheltuita pe zi e de 25.000 de dolari, insuficient pentru a cumpara un jeton Bitcoin intreg. Din acest motiv, utilizatorii PayPal vor trebui cheltuiasca bani in fiecare zi timp de cateva zile, pentru a cumpara acel jeton.

Monedele virtuale devin din ce in ce mai raspandite si la indemana oricui. Incepand de ieri, utilizatorii PP din SUA isi pot conecta conturile la Coinbase pentru a cumpara monede virtuale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum si Litecoin.

CITESTE SI:  La ce pret poti cumpara masina Aston Martin DB5 a lui James Bond

Anterior, pentru a cumpara criptomonede trebuia sa folosesti un card de debit sau transferul bancar care consuma timp. Cu update-ul de ieri, Coinbase iti va permite sa-ti finantezi achizitiile instant.

Pentru a-si conecta contul de PayPal la Coinbase, utilizatorii din SUA pot selecta optiunea “Adaugati o metoda de plata”, atunci cand cumpara monede virtuale in cadrul aplicatiei.

CITESTE SI:  Poti acum urma un curs online despre masinile fara sofer si ai sansa la un job asigurat

Daca te-ai conectat cu aceeasi adresa de e-mail atat pentru Coinbase, cat si pentru PP, vei putea trece la pasul urmator. In caz contrar, va trebui sa navighezi prin interfata de autentificare cu doi factori a PayPal.

Dupa ce ai conectat cele doua conturi, poti cheltui pana la 25.000 de dolari pe zi, deci vei putea cumpara un jeton Bitcoin intreg in cateva zile, nu doar intr-o zi.

CITESTE SI:  De ce Facebook a lansat aplicatia Lasso, rivala pentru TikTok

De asemenea, important de retinut e ca este obligatoriu sa-ti finantezi achizitiile cu PayPal de pe cardul tau de debit sau cu banii din contul tau bancar.

Acesta e doar cel mai recent exemplu de adoptare a monedelor virtuale de catre PayPal. Toamna trecuta, PP a permis oamenilor sa cumpere si sa vanda Bitcoin, Litecoin, Ethereum si Bitcoin Cash. Mai recent, compania PayPal din Statele Unite a permis oamenilor sa cumpere lucruri folosind monede virtuale.