fbpx

Tara in care au fost furate dispozitive Apple de 6,6 milioane de dolari

Tara in care au fost furate dispozitive Apple de 6,6 milioane de dolari

Dispozitive Apple care insumau in total 6,6 milioane de dolari au fost furate intr-o anumita tara. Acele produse de la compania Apple au fost furate dintr-un camion de catre niste hoti. Autoritatile din acea tara ancheteaza in acest moment cazul.

Desi dispozitivele companiei Apple din Statele Unite sunt scumpe, acestea au avantajul ca isi pastreaza pretul de revanzare cu timpul. Daca le intretii, chiar si dupa cativa ani, aceste dispozitive se pot inca vinde SH pentru sume apropiate de preturile lor atunci cand erau noi.

CITESTE SI:  Ce update-uri surprinzatoare primeste smartphone-ul Pixel 4 de la Google

Acesta e motivul pentru care aceste dispozitive sunt deosebit de tentante pentru hoti. De asemenea, nu este o surpriza ca, in Marea Britanie, un grup de hoti au reusit sa vizeze un camion care continea o multime de produse de la compania Apple din SUA care valorau in total circa 6,6 milioane de dolari.

Jaful pare sa fi fost planificat, pentru ca soferul camionului si agentul de paza au fost innodati cu funie. Politia a gasit mai tarziu camionul furat care fusese deja golit si un total de 48 de paleti de dispozitive Apple au fost transferati intr-un alt vehicul.

CITESTE SI:  De ce iPhone X nu poate rula jocul Fortnite la 60FPS

Autoritatile din Northamptonshire colecteaza acum martori si persoane carora li s-ar fi putut oferi produse Apple in circumstante neobisnuite si la preturi suspecte.

Acestea fiind spuse, nu e clar daca aceste dispozitive de 6,6 milioane de dolari de la compania din SUA pot fi revandute. Acest lucru se datoreaza faptului ca Apple are un sistem prin care poate dezactiva de la distanta produsele furate, ceea ce inseamna ca exista sanse ca acesti hoti sa se fi ales cu o multime de caramizi scumpe. Desi poate hotii le-ar putea vinde unor persoane care cred ca aceste dispozitive functioneaza. Sau le-ar putea vinde pentru piese.