fbpx

Tara in care Apple are un magazin “plutitor”

Tara in care Apple are un magazin plutitor

Intr-o anumita tara (nu SUA), compania Apple din Statele Unite a construit primul sau magazin Apple Store “plutitor”. Practic, acel magazin “plutitor” al companiei americane va fi o sfera din sticla care pare ca pluteste, datorita acestui design foarte interesant.

Compania din Statele Unite are unele magazine uluitoare in lume, cum ar fi cel din Grand Central Terminal din New York si cel din Dubai. Cel mai nou din Singapore este totusi primul care e “plutitor”, iar compania Apple din SUA tocmai a anuntat ca va fi deschis pe 10 septembrie.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Fujifilm X-H1 a fost anuntata oficial - specificatii si pret

Apple Store “plutitor”, a treia locatie de retail din Singapore a companiei, este localizat la statiunea Marina Bay Sands din acea tara. Este o structura de cupola din sticla, sub forma de sfera, compusa din 114 piese din sticla conectate.

Magazinul “plutitor” ofera o vedere 360 de grade a orasului si un interior care are din belsug lumina naturala in timpul zilei. Pe timpul noptii, panourile din sticla vor oferi, de asemenea, un efect de iluminare.

CITESTE SI:  De ce drona Skydio 2 e un rival serios pentru cele DJI

Pe langa faptul ca este primul magazin “plutitor” Apple Store, locatia din Marina Bay este si prima care ofera la subsol o sala neobisnuita pe care companiile si dezvoltatorii o pot folosi pentru intalniri cu membrii echipelor lor.

Acesta este programat sa-si deschida usile pe 10 septembrie, iar Apple impune masuri de precautie impotriva pandemiei de coronavirus, limitand numarul de vizitatori care pot intra in acea incinta.

CITESTE SI:  Ce design total nou ar putea avea noile iPhone-uri Apple

Cei interesati vor trebui sa rezerve un slot online accesand un site web special pentru eveniment si alegand o anumita ora dintre orele disponibile. Ce parere ai despre asta?

Crezi ca acest design de magazin “plutitor” ar trebui sa fie folosit si pentru alte magazine de pe mamapond ale companiei Apple din Statele Unite?