fbpx
Tara asiatica in care TikTok revine dupa o interdictie

Tara asiatica in care TikTok revine dupa o interdictie

O noua stire releva faptul ca aplicatia TikTok de social media revine intr-o anumita tara, dupa ce aceasta platforma a fost supusa unei interdictii de la Autoritatea de Telecomunicatii a acelei tari din diverse motive. Acea platforma revine in acea tara deoarece compania s-a angajat sa modereze clipurile video cu continut nepotrivit.

Pakistanul isi elimina interdictia asupra TikTok, dar cu anumite conditii. Autoritatea de Telecomunicatii a tarii a repermis aplicatia dupa ce platforma s-a angajat ca va modera clipurile video in concordanta cu normele sociale si cu legile din Pakistan.

CITESTE SI:  Compania care a generat 111 de miliarde de dolari in acest trimestru

Persoanele din Pakistan care incarca in mod obisnuit continut “ilegal” in aplicatie se vor confrunta cu interdictii, a adaugat acea autoritate de telecomunicatii.

Eliminarea interdictiei a avut loc la cateva zile dupa ce personalul superior TikTok s-a intalnit cu Autoritatea de Telecomunicatii din Pakistan pentru a discuta despre masurile necesare pentru eliminarea interdictiei.

Autoritatea de Telecomunicatii a sustinut ca a interzis aplicatia dupa ce i-a acordat companiei timp sa actioneze. Nu e clar ce continut nu mai este permis pentru utilizatorii din Pakistan.

CITESTE SI:  Laptopurile Samsung Notebook 9 Pen, Notebook 9 (2018) au fost anuntate oficial

Oficialii au interzis initial aplicatia din cauza continutului “imoral si indecent”. In viitor, moderatorii acestei platforme vor trebui sa fie mai exigenti decat erau anterior.

Acest raspuns nu este surprinzator, avand in vedere presiunile asupra TikTok. Interdictia din partea Pakistanului a avut loc dupa ce India a interzis aplicatia TikTok ca parte a conflictului sau cu China si la doar cateva saptamani dupa ce compania a format un acord cu Oracle pentru a continua sa functioneze in SUA.

CITESTE SI:  Cat de afectate vor fi iPhone-urile de la coronavirusul Wuhan

Se pare ca TikTok poate pierde piete importante, asa ca compania probabil nu era dispusa sa riste sa mai piarda o piata prin acea interdictie. Ce parere ai despre revenirea aplicatiei TikTok pentru utilizatorii din Pakistan?