fbpx

Tanarul care vrea nugget-uri gratuite depaseste recordul pentru cel mai redistribuit tweet

Tanarul care vrea nugget-uri gratuite depaseste recordul pentru cel mai redistribuit tweet

Daca ai intrat pe internet in ultimele luni, atunci poate stii ca un tanar a cerut online nugget-uri gratuite timp de un an de zile. Carter Wilkerson a intrebat Wendy’s de cat de multe retweet-uri este nevoie pentru a primi nugget-uri gratuite timp de un an de zile.

Wendy’s a spus ca telul este de 18 milioane daca vrea sa primeasca nugget-uri gratis. Acesta inca se afla la mare distanta, chiar daca tweet-ul a devenit viral pe Twitter, dar Wilkerson a doborat recordul pentru cele mai multe retweet-uri pe Twitter.

CITESTE SI:  Microsoft se afla pe ultima suta de metri - Windows 10 va fi terminat peste cateva zile

Aceasta este o realizare destul de mare, nu-i asa? Wendy’s a spus ca daca tweet-ul sau primeste 18 milioane de retweet-uri, acesta va primi nugget-uri gratuite pentru un an de zile.

Cererea a primit sprijin si de la compania Microsoft care i-a retweetuit tweet-ul de pe contul oficial al companiei. Chiar si directorul executiv al T-Mobile, John Legere, si-a oferit sprijinul.

CITESTE SI:  Cu ce doreste Microsoft sa inlocuiasca naveta

Recordul pentru cel mai retweetuit tweet a fost anterior detinut de faimosul selfie Oscar al Ellen. Tweet-ul ei a primit mai mult de 3 milioane de retweet-uri. Pe de alta parte, tweet-ul lui Wilkerson cu care vroia sa castige nugget-uri gratuite a fost retweetuit de peste 3,42 milioane de ori, in timp ce numarul urmaritorilor sai de pe Twitter a crescut de la 138 de urmaritori la peste 100.000.

Tot acest efort nu a fost in zadar, totusi, pentru ca Wendy’s a spus ca ii va oferi nugget-uri gratuite timp de un an de zile chiar daca telul de 18 milioane de redistribuiri nu a fost atins. Lantul de fast food va face de asemenea o donatie de 100.000 de dolari catre Dave Thomas Foundation for Adoption in numele lui Wilkerson. Sa speram ca Wilkerson se va satura cu atatia nugget-uri.