fbpx

Tag Heuer teas-uieste primul lor smartwatch Android Wear

Tag Heuer teas-uieste primul lor smartwatch Android Wear

Stim de ceva vreme ca Tag Heuer este unul dintre cele mai importante branduri de ceasuri elvetiene care lucreaza la un smartwatch.

Stim ca compania lucreaza cu Intel si Google la acest produs. Cei care sunt familiarizati cu ceasurile companiei vor sti ca “Carrera” este o linie populara de modele pe care Tag Heuer le vinde.

Directorul companiei, Jean-Claude Biver, a dezvaluit intr-un interviu ca poate vedea de la o distanta de la care altii nu pot vedea “diferentele dintre un Carrera Heuer 01 si un Carrera Wearable 01”.

CITESTE SI:  VIDEO: Noul Moto 360 incepe de la 300 de dolari si vine in doua dimensiuni

S-a confirmat inca de acum cateva luni ca brandul de ceasuri de lux Tag Heuer dezvolta un smartwatch. Este primul lor smartwatch, iar, in mod natural, multi sunt interesati sa vada cum se descurca o companie, care este cunoscuta global pentru ceasurile lor de lux grozave, cand vine vorba despre imbinarea abilitatilor si artei traditionale de masurare a timpului cu cea mai noua tehnologie.

Vom primi raspunsul luna viitoare, dar acum compania Tag Heuer are un nou promo al primului lor smartwatch Android Wear.

CITESTE SI:  Care-i cel mai bun smartwatch pentru majoritatea oamenilor

Tag Heuer a publicat o imagine cu silueta primului smartwatch Android Wear, iar la prima vedere limbajul de design nu pare sa fie diferit fata de cel al modelelor Tag Heuer existente si, vorbind cinstit, nu la asta se vor concentra cei mai multi oameni.

Ei vor fi interesati sa vada daca compania a fost capabila sa puna factorul “smart” in primul lor smartwatch care este propulsat de un cip Intel si ruleaza sistemul de operare Android Wear.

CITESTE SI:  Primul smartphone Motorola al companiei Lenovo se va lansa in aceasta vara

Totusi, nu te astepta ca acesta sa fie un smartwatch ieftin, chiar daca majoritatea smartwatch-urilor cu Android Wear se vand de obicei sub 300 de dolari.

Este un Tag Heuer, totusi, si va avea un pret pe masura. Asteptati-va ca dispozitivul purtabil Android Wear al Tag Heuer sa aiba un pret de peste 1500 de dolari. Compania ne va lasa sa asteptam pana pe 9 noiembrie, atunci va dezvalui in final dispozitivul sau purtabil Android Wear.