fbpx

Tag Heuer a creat cel mai scump smartwatch Android Wear din lume

Tag Heuer a creat cel mai scump smartwatch Android Wear din lume

De obicei, Apple este etalonul cand vine vorba despre cat de scump poate fi un gadget care se vinde totusi foarte bine. Luati ca exemplu iMac Pro care costa aproximativ 13.000 de dolari cu dotarile cele mai bune. Dar, in ceea ce priveste smartwatch-urile, Apple ia lectii de la producatorul Tag Heuer.

Poti cumpara un smartwatch Android Wear pentru mai putin de 300 de dolari, iar acum pentru o suma de 197.000 de dolari. Producatorul elvetian de ceasuri Tag Heuer a lansat cel mai scump smartwatch Android Wear din lume.

CITESTE SI:  Mac-urile ARM ale Apple vor continua sa accepte asta

Nu este un dispozitiv nou asa cum ati putea crede, este doar o versiune cu diamante a smartwatch-ului Android Wear –  Connected Modular –  pe care compania l-a lansat anul trecut. Tag Heuer a dezvaluit aceasta creatie ostentativa si scumpa denumita TAG Heuer Connected Full Diamonds la Salonul International de la Haute Horlogerie Geneve.

Este un fel de CES, dar pentru ceasuri. Totul se reduce la diamante cu acest ceas inteligent Android Wear ridicol si scump al Tag Heuer. Acesta vine cu 589 de diamante mici de 23,35 de carate. Carcasa de 45mm este produsa din aur alb lustruit.

CITESTE SI:  Ce pret are procesorul AMD cu 16 nuclee mai tentant decat cele Intel

Tag Heuer spune ca pretul acestui ceas inteligent este de aproximativ 197.000 de dolari. Este fara indoiala cel mai scump smartwatch Android Wear realizat vreodata. Dintr-o data smartwatch-ul Apple Watch Edition de 17.000 de dolari nu mai pare o idee atat de nasoala, nu-i asa?

Daca nu aveti atat de multi bani de aruncat pe un smartwatch Android Wear (si chiar daca ati fi avut, nu ar fi o idee de om sanatos), poate ca ar fi mai bine sa optati pentru varianta non-diamant Connected Modular 45 a Tag Heuer care costa numai 1600 de dolari.

CITESTE SI:  Cum ar putea ajuta AI compania Facebook sa opreasca stirile false

197.000 de dolari sunt multi bani si poti primi la banii astia destul de multe ceasuri mecanice scumpe de la branduri elvetiene prestigioase, cu diamante si cu tot tacamul.