fbpx

Surpriza! Huawei isi deschide un centru de cercetare si dezvoltare in Brazilia

Surpriza! Huawei isi deschide un centru de cercetare si dezvoltare in Brazilia

Huawei a lansat un centru de cercetare si dezvoltare in Brazilia impreuna cu o agentie guvernamentala. Centrul, care este localizat in Santa Rica do Sapucal in unitatea federativa Minas Gerais a Braziliei, functioneaza de comun acord cu Institutul de Telecomunicatii National (INATEL) al Braziliei.

Ideea Centrului pentru Dezvoltarea Competentei si Inovatiei (CIDC) al Huawei este aceea de a satisface cererea in crestere de servicii pentru proiecte in jurul retelelor si tehnologiilor 3G si 4G, sprijinind procesele de transformare digitala.

CITESTE SI:  Sharp vrea o alianta japoneza in domeniul panourilor OLED

Huawei a investit 1,3 milioane de dolari in acest centru de cercetare si dezvoltare prin care se intentioneaza de asemenea facilitarea si cresterea colaborarii si impartasirii de cunostinte ale companiei cu jucatorii din industria locala.

La acel centru de cercetare si dezvoltare, inginerii si profesionistii de la Huawei si INATEL vor dezvolta de comun acord solutii pentru operatorii de telecomunicatii din tara din America de Sud. Locul va include de asemenea un spatiu de training pentru studentii INATEL.

CITESTE SI:  Microsoft spune ca aplicatia Paint ramane, dupa anumite stiri care spuneau ca va fi eliminata

Brazilia este prima tara in care Huawei lanseaza modelul Centrului pentru Dezvoltarea Competentei si Inovatiei in afara Chinei. Cand si-a anuntat anul trecut noua conducere in tara sud-americana, producatorul a subliniat planurile de a deveni mai influent in una dintre pietele sale cheie.

“Ramanem angajati sa stimulam colaborarea dintre diversi jucatori din interiorul ecosistemului local pentru a dezvolta tehnologii care satisfac cererea locala de inovatie”, a spus directorul executiv al companiei pentru Brazilia, Wei Yao, la acea vreme.

CITESTE SI:  Primul smartphone de gaming cu incarcare de 120W

“Huawei are de asemenea un rol important in dezbaterea cu privire la modul in care tehnologia poate ajuta la rezolvarea problemelor locale si care poate sa ajute Brazilia sa fie mai bine conectata”, a adaugat acesta. Asadar, Huawei va avea un nou spatiu de cercetare si dezvoltare intr-o tara din America de Sud.