fbpx

Surprinzator. Apple Fitness+ nu e compatibil cu aceasta tehnologie

Surprinzator. Apple Fitness+ nu e compatibil cu aceasta tehnologie

Serviciul Apple Fitness+ a fost anuntat de compania din Cupertino, Statele Unite, acum cateva luni. Din pacate, s-a dezvaluit recent ca acest serviciu al companiei din Statele Unite nu e compatibil cu o anumita tehnologie, ceea ce e un lucru surprinzator.

Acum cateva luni, ca parte a pachetului de abonamente, compania din Cupertino, Statele Unite, a anuntat si un nou serviciu de sanatate care se numeste Apple Fitness+.

Pentru cei nefamiliarizati, acest serviciu este un fel de program de fitness la domiciliu in care puteti accesa clipuri video de acest tip si sa sincronizati programul cu dispozitive precum smartwatch-urile companiei din Cupertino.

CITESTE SI:  Ce bug al Wear OS a fost reparat cu Android 9.0 Pie

Suna destul de util, dar, din orice motiv, compania din Cupertino, Statele Unite, a ales sa nu compatibilizeze acest program cu AirPlay, propria sa tehnologie. Asta inseamna ca, daca doresti sa folosesti TV-ul pentru a viziona clipuri video Apple Fitness+, vei avea nevoie de un dispozitiv Apple TV.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum poate fi inselat sistemul Face ID din iPhone Xs Max

Asta inseamna ca, chiar daca smart TV-ul tau suporta AirPlay, tot nu vei putea transmite de pe smartphone sau tableta pe TV. Ca sa fim cinstiti, dupa cum subliniaza iMore, compania din Cupertino, Statele Unite, nu a promovat niciodata ca serviciul Apple Fitness+ va functiona cu AirPlay, dar in acelasi timp pare ciudat ca compania din Statele Unite nu a compatibilizat acest program cu AirPlay.

Acest lucru ii va nemultumi pe anumiti utilizatori, deoarece singura modalitate de a viziona clipuri video de pe serviciul Fitness+ este pe iPhone, iPad sau pe Apple TV.

CITESTE SI:  Cum e utila inteligenta artificiala dronelor

Sa speram ca suportul pentru AirPlay va sosi la o data ulterioara, dar pentru moment, aceasta e situatia actuala. Ce parere ai despre aceasta stire? Faptul ca serviciul Apple Fitness+ nu e compatibil cu dispozitivele AirPlay, ci numai cu iPhone-ul, iPad-ul si TV-urile companiei, este un inconvenient pentru tine?