Sunarea cu Siri cu fundul a salvat viata acestui barbat

Sunarea cu Siri cu fundul a salvat viata acestui barbat

Utilizatorii de iPhone stiu ca Siri poate face o multime de lucruri la atingerea unui buton. Adauga salvarea unei vieti la acea lista.

Un barbat de 18 ani lucra sub camionul sau pe data de 2 iulie cand acesta a cazut deodata pe el. Cu bratele prinse, tanarul a sunat dupa ajutor dar nimeni nu il putea auzi. Atunci a auzit activarea familiara a Siri de la telefonul sau care era in buzunarul de la spate.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are oglinda inteligenta care pune un antrenor fitness la tine in locuinta

Ai initiat vreodata un apel cu fundul, unde practic ai sunat accidental pe cineva in timp ce telefonul era in buzunarul tau?

Uneori, poate fi amuzant, alteori jenant, iar alteori acest lucru iti poate salva viata, asa cum s-a intamplat recent cu un barbat, nu cu mult timp in urma.

Potrivit unui raport de Fox 17, se pare un barbat de 18 ani lucra sub camionul sau cand, deodata, acesta a cazut deasupra lui.

CITESTE SI:  Reddit se reproiecteaza pentru a arata ca Facebook si Twitter

Din pacate, bratele lui au fost prinse, asa ca nu numai ca nu-l putea impinge de pe el, dar nu putea ajunge nici la buzunarul sau pentru a suna dupa ajutor.

Se pare ca barbatul a incercat sa tipe dupa Siri, dar fara niciun folos, cand, deodata, acesta a auzit sunetul familiar al Siri cum este activat.

Se pare ca impingandu-se pe sine a apasat cumva butonul home de pe iPhone-ul sau si a activat Siri. De acolo, barbatul a reusit sa sune la serviciile de urgenta care au reusit in final sa-l scoata de acolo si sa-l salveze.

CITESTE SI:  Apple confirma achizitionarea serviciului de recunostere a melodiilor Shazam

Desi Siri a fost destul de criticat in trecut pentru ca nu era capabil sa-i inteleaga pe utilizatori, sau pentru ca interpreta gresit ceea ce spuneau, trebuie sa recunoastem daca acest barbat este fericit ca Siri a reusit sa-i salveze viata in acea zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *