fbpx

Submarinul Aston Martin il va entuziasma pe James Bond-ul din tine

Submarinul Aston Martin il va entuziasma pe James Bond-ul din tine

Submarinele sunt, de obicei, bucati mari de metal. Din punct de vedere estetic, acestea sunt cam la fel in majoritatea cazurilor si isi duc sarcinile la bun sfarsit.

Acum, Aston Martin, producatorul de masini de lux cunoscut pentru ca a produs masina preferata a lui James Bond, a colaborat cu Triton Submarines pentru a crea un submersibil care va fi produs pentru cei carora le plac lucrurile frumoase.

Daca v-ati dorit vreodata sa mergeti la munca in fiecare zi intr-un Aston Martin luxos la fel ca James Bond, atunci ori trebuie sa fiti un actor care-l joaca pe James Bond ori sa fiti bogat.

CITESTE SI:  Cum a reusit Apple sa infurie proprietarii de tablete iPad Pro care se indoaie

Daca te afli in oricare dintre cele doua categorii, poate ca te-ar interesa si un submarin Aston Martin. Da, compania produce un submarin, dar nu uita ca este un submersibil editie limitata.

Aston Martin a colaborat cu Triton Submarines pentru un nou concept de submersibil care se numeste Project Neptune. Dupa cum probabil va imaginati, acesta este destinat oamenilor care isi pot permite astfel de lucruri.

CITESTE SI:  Care iPhone-uri vor veni cu sistem Face ID imbunatatit

Submarinul editie limitata in stil James Bond se bazeaza pe submarinul 1650/3 LP discret al Triton. Acesta este ceea ce in mod obisnuit se numeste un submersibl “super yaht”, ceva ce oamenilor foarte instariti le place.

Submarinul Triton costa in jur de 3,3 milioane de dolari, dar va puteti astepta ca pretul sa fie considerabil mai mare odata ce sigla Aston Martin este lipita pe acesta, nu mai spunem ca are un design mai elegant si materiale pline de culoare.

CITESTE SI:  Ce preturi are Porsche Design Huawei Mate 20 RS - cel mai scump smartphone Huawei

Dar primesti ceea ce platesti. Cat despre performanta, submersibilul poate sa coboare pana la 500 de metri si sa functioneze pentru 12 ore, asta daca Aston Martin pastreaza specificatiile originale ale submarinului Triton. Nu este clar cand va incepe Aston Martin sa il produca. Unii spera ca submersibilele sale vor avea macar suport pentru paharul cu martini al lui James Bond.