fbpx
Studiu 67% dintre persoanele chestionate din Statele Unite nu vor cumpara smartphone-urile iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Studiu: 67% dintre persoanele chestionate din Statele Unite nu vor cumpara smartphone-urile iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Lansarea smartphone-urilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu a creat valuri printre consumatorii din Statele Unite, chiar daca au primit multa atentie in presa miercurea trecuta.

A facut Apple o greseala cu smartphone-ul Apple din acest an ramanand cu acelasi design? Ar putea fi prea devreme ca sa spunem, dar un studiu recent de Report Linker a indicat ca poate interesul in noile smartphone-uri iPhone 7 s-ar putea sa nu fie la fel de mare ca inainte in Statele Unite.

Rezultatele studiului lor a indicat ca 67% dintre cei chestionati din Statele Unite nu au planuri sa cumpere noile smarphone-uri iPhone 7 si iPhone 7 Plus ale Apple. Ceea ce inseamna asta este ca numai 33% dintre cei chestionati sunt interesati.

CITESTE SI:  De ce alertele de urgenta ar putea aparea in serviciile de streaming

In plus, studiul a descoperit ca 32% dintre cei chestionati din Statele Unite nu au gasit niciun avantaj in noile smartphone-uri, ceea ce ar putea explica de ce unii ezita atat de mult sa cumpere noile smartphone-uri.

Pe de alta parte, 19% dintre cei chestionati din Statele Unite au spus practic ca durata de viata a bateriei este unul dintre avantajele smartphone-ului, urmati de alti 18% care spun pomenesc de capabilitatile sale de rezistenta la apa, iar 11% le plac caracteristicile camerei.

CITESTE SI:  Apple vrea sa dezvolte propria tehnologie de display OLED, se pare

Aceste sondaje nu inseamna neaparat ca numai 33% din cei din Statele Unite vor cumpara telefonul. Exista multe motive care ar putea face pe cineva sa se razgandeasca, cum ar fi sa foloseasca ei insisi telefonul si sa descopere ca le place, sau poate ca telefonul lor este stricat si decid ca acum ar fi un moment bun sa cumpere un nou telefon.

CITESTE SI:  California devine primul stat american care impune panouri solare pentru noile locuinte

In mod interesant, desi sondajul pare sa indice ca clientii nu prea vor sa cumpere smartphone-urile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, operatori de comunicatii mobile din Statele Unite, cum ar fi T-Mobile si Sprint se lauda ca precomenzile au crescut de patru ori fata de generatiile anterioare.