fbpx

Steve Wozniak de la Apple si-a creat propria universitate online

Steve Wozniak de la Apple si-a creat propria universitate online

Steve Wozniak, cofondatorul Apple care a schimbat lumea alaturi de Steve Jobs, a anuntat lansarea universitatii online Woz U.

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, tocmai a lansat Woz U, o noua universitate online conceputa pentru cei care doresc sa urmeze o cariera in industria tehnologica. “Scopul nostru este de a educa si de a instrui oamenii pentru a avea aptitudini digitale si pentru a fi angajabili fara a avea ani de zile de datorii”, a spus Steve Wozniak de la Apple intr-o declaratie.

“Oamenii de multe ori se tem sa aleaga o cariera in domeniul tehnologiei, deoarece ei cred ca nu se pot descurca. Eu stiu ca ei pot si vreau sa le arat cum”. Pana acum, universitatea online Woz U a cofondatorului Apple, Steve Wozniak, are numai programe online orientate catre dezvoltatorii de software si catre specialisti in domeniul calculatoarelor, dar programele pentru stiinta datelor, aplicatii mobile si securitate cibernetica vor fi disponibile anul viitor la universitatea online.

CITESTE SI:  Tim Cook critica companiile care monetizeaza datele personale ale clientilor

Iar universitatea online Woz U a cofondatorului Apple, Steve Wozniak, intentioneaza sa construiasca campusuri fizice in peste 30 de orase din lume. Alte oferte de la universitatea online includ Woz U Education care ofera scolilor K-12 (adica din clasa intai pana la terminarea liceului) programe STEAM, Woz U Enterprise care va ajuta companiile sa recruteze si sa califice angajatii noilor tehnologii si Woz U Accelerator – un program de 12-16 luni care se va lansa in 2019 si care vizeaza identificarea si dezvoltarea talentului de elita.

CITESTE SI:  Google ar putea prelua pentru 1,1 miliarde de dolari echipa de smartphone-uri a HTC
CITESTE SI:  De ce cativa fosti angajati Huawei au fost arestati in China

Exista, de asemenea, o aplicatie mobila care ii va ajuta pe potentialii studenti ai universitatii online Woz U a cofondatorului Apple sa-si dea seama ce cale in domeniul tehnologiei li se potriveste cel mai bine.

“Intreaga mea viata am lucrat pentru a construi, a dezvolta si a crea o lume mai buna prin tehnologie si am respectat intotdeauna educatia”, a spus Steve Wozniak de la Apple. “Acum este timpul pentru universitatea Woz U, iar noi abia incepem”, spune Steve Wozniak de la Apple.