fbpx
Steve Kondik ne linisteste ca CyanogenMod nu pleaca nicaieri

Steve Kondik ne linisteste spunand ca CyanogenMod nu pleaca nicaieri

Fondatorul CyanogenMod si cofondatorul Cyanogen Inc., Steve Kondik, a publicat o postare pe blogul oficial CyanogenMod.

Postarea lui Steve Kondik pare sa serveasca pentru doua scopuri: pentru a-i linisti pe oameni ca CyanogenMod nu pleaca nicaieri si pentru a infirma zvonul cum ca compania se va concentra pe aplicatii.

Acum ceva timp, au circulat niste zvonuri cum ca Cyanogen Inc. era in toiul unor concedieri masive. Trebuie mentionat ca Cyanogen Inc. si munca pe care o face pentru producatorii de dispozitive este separata de CyanogenMod care este in mare parte sprijinita de comunitatea Android, dar se pare ca ar putea exista niste confuzii in ceea ce priveste diferentele dintre ambele companii.

CITESTE SI:  Cum ar reusi NVIDIA sa devina un jucator important in procesoare

Astfel incat, co-fondatorul Cyanogen Inc, Steve Kondik, si-a facut timp pentru a scrie o postare pe site-ul CyanogenMod in care i-a linistit ca utilizatori ca ROM-ul nu pleaca nicaieri.

“CyanogenMod nu pleaca nicaieri si nici Cyanogen Inc. nu si-a intrerupt eforturile spre telul de a-l aduce mai multor oameni”, spune Steve Kondik.

CITESTE SI:  VIDEO: Galaxy S6 si iPhone 6 in apa clocotita

Asadar, toti utilizatorii de CM pot sta linistit stiind ca deocamdata nimic nu s-a schimbat. Steve Kondik respinge de asemenea afirmatiile ca compania isi va muta atentia catre aplicatii si din ceea ce putem spune, se pare ca compania lui Steve Kondik. ar putea avea de facut un anunt in ceea ce priveste Cyanogen Inc/Cyanogen OS in viitor.

CITESTE SI:  LG ofera smart TV-uri gratuite pentru cei care cumpara smartphone-ul LG G7 ThinQ

Steve Kondik spune, “Contrar opiniei publice, nu ne mutam atentia catre aplicatii […]. Vom oferi mai multe informatii pe site-ul Inc in curand”. Vom fi cu ochii pe ceea ce se petrece, asa ca toti fanii mod-urilor si ROM-urilor ar trebui sa intre pe site mai tarziu pentru a afla mai multe detalii despre aceasta situatie cu CyanogenMod.