Steve Jobs se gandea la producerea unei masini de catre Apple inca din 2008

Steve Jobs se gandea la producerea unei masini de catre Apple inca din 2008

De-a lungul ultimelor luni s-a tot zvonit din nou si din nou ca Apple ia in considerare producerea unei masini, un produs pe care compania nu l-a mai facut inainte.

Ar intra intr-o industrie care este semnificativ diferita fata de cea in care a operat de zeci de ani.

Se pare ca Apple nu numai ca a decis ca intr-o zi va construi o masina, co-fondatorul si directorul Apple, Steve Jobs, s-a gandit de fapt la producerea unei masini inca din anul 2008 cand compania era pe valul popularitatii cu nou-lansatul iPhone.

CITESTE SI:  Data exacta cand se incheie suportul pentru Windows Vista

Acest lucru a fost dezvaluit de directorul executiv al Nest, Tony Fadell, intr-un interviu pentru Bloomberg.

La acea vreme, Fadell era un executiv senior la Apple. Fadell a spus ca el si Steve Jobs au vorbit de mai multe ori despre ideea de a produce o masina.

“Am facut cateva plimbari, iar asta era in anul 2008, despre faptul ca daca am construi o masina, ce am construi noi? Cum ar fi un panou de control? Cum ar fi scaunele? Cum l-ai alimenta?”, spune acesta.

Nu se poate spune cert cat de in serios a tratat Apple si Steve Jobs aceasta idee cu masina atunci, dar, din ceea ce dezvaluie Fadell in interviu, ideea nu a fost pusa in practica niciodata.

CITESTE SI:  De ce nu este o surpriza ca rubrica "Tablete" a fost eliminata de pe site-ul Android

Acesta spune ca intotdeauna totul s-a redus la faptul ca Apple era deja prea ocupata cu ceea ce facea, a fost constransa, si, desi credeau ca ar fi grozav sa construiasca o masina, acestia pur si simplu nu-si puteau consuma energia pentru un proiect atat de masiv, in timp ce iPhone-ul se afla inca la inceputuri, iar iPad-ul inca nici nu a aparut.

CITESTE SI:  Incep zvonurile despre LG G5: Acesta va veni cu tehnologia de scanare de iris

Totusi, acum se crede ca Apple este serioasa in legatura cu producerea unei masini si va fi una care este electrica in intregime. Se pare ca planurile lui Steve Jobs se concretizeaza.

Totusi, ar putea trece mult timp pana ce Apple va putea lansa una, sa produci o masina nu este la fel de usor precum lansarea unei variante “S” a unui iPhone si, din ceea ce stim, Apple si Steve Jobs nu au decis niciodata sa duca proiectul dupa faza de prototip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *