fbpx

Spotify despre Apple One, pachetul de abonamente al Apple

Spotify despre Apple One, pachetul de abonamente al Apple

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a dezvaluit Apple One, un pachet de abonamente care consta in diverse servicii pe care compania din Statele Unite le detine. Spotify nu e prea incantata de idee si a si dezvaluit motivul.

Ieri, in timpul unui eveniment al companiei din Cupertino, Statele Unite, compania din Cupertino a dezvaluit un pachet de abonamente, Apple One. Practic, acest pachet de abonamente combina diverse servicii de abonament ale companiei, astfel acele servicii fiind mai ieftine decat daca le-ai cumpara separat.

CITESTE SI:  De ce Valve renunta la suportul SteamVR pentru macOS

Cu toate acestea, se pare ca, desi acest lucru suna tentant pentru consumatori, Spotify nu e prea incantata de idee. Intr-o declaratie oferita de Spotify pentru AppleInsider, compania a declarat: “Compania din Cupertino isi foloseste pozitia dominanta si practicile neloiale pentru a dezavantaja rivalii si a priva consumatorii, favorizandu-si propriile servicii”.

CITESTE SI:  Surprinzator. Cat de inalt are ecranul smartphone-ul Motorola One Vision anuntat oficial

De asemenea, compania de streaming de muzica a solicitat autoritatilor de reglementare sa restrictioneze comportamentul companiei din Cupertino. Ca raspuns la comentariul acelei companii, compania din Cupertino a lansat propria sa declaratie pentru Reuters: “Clientii pot descoperi si se pot bucura de alternative la fiecare dintre serviciile noastre. Va prezentam pachetul de abonamente Apple One pentru ca e o optiune foarte rentabila pentru consumatori si o modalitate eficienta de a accesa intreaga gama de servicii de abonament ale noastre”.

CITESTE SI:  Cum ar compensa Apple costurile 5G pentru iPhone 12

Exista tensiuni intre Spotify si Apple, avand in vedere ca Spotify a criticat in trecut compania din Cupertino din cauza procentului din achizitiile in-app pe care il percepe.

Asa ca nu e o surpriza ca Spotify s-a alaturat companiei Epic Games impotriva companiei Apple din Statele Unite cu privire la achizitiile in-app din jocul Fortnite.