Specificatiile minime si recomandate de PC pentru jocul Battlefield 5

Specificatiile minime si recomandate de PC pentru jocul Battlefield 5

Mai devreme in acest an, specificatii incorecte de PC pentru jocul Battlefield 5 au aparut online, dar acum dezvoltatorul DICE a impartasit specificatiile oficiale si finale pentru acel joc. Postate pe Reddit, cerintele de sistem acopera specificatiile minime si cele recomandate.

Daca esti mai mult un gamer de PC si te gandesti sa joci viitorul joc Battlefield 5 al EA pe PC, atunci trebuie sa te asiguri ca PC-ul tau are specificatiile minime sau recomandate necesare pentru a putea rula Battlefield 5.

Din fericire, cei de la EA si DICE au impartasit specificatiile minime si recomandate necesare pentru a rula jocul Battlefield 5 pe calculator. Incepand cu cerintele minime necesare pentru a rula jocul la setarile minime, trebuie sa ai un sistem de operare Windows 8.1 sau Windows 10 pe 64 de biti.

CITESTE SI:  Smartphone-urile ASUS ZenFone 4 si ZenFone 4 Pro au fost anuntate - specificatii oficiale

De asemenea, va fi nevoie sa ai un procesor Intel Core i5-6600K sau un AMD FX-8350, 8GB de RAM si o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 sau GeForce GTX 660.

Sau daca esti mai mult un gamer AMD, e necesara pentru Battlefield 5 o placa grafica AMD Radeon RX 560 sau HD 7850 cu 2GB de VRAM. Si un spatiu de stocare liber de cel putin 50GB.

CITESTE SI:  NVIDIA va inceta suportul pentru sistemele de operare pe 32 de biti

Gamerii care ar prefera sa ruleze jocul Battlefield 5 pe PC la o rata de cadre pe secunda mai mare trebuie sa stie ca specificatiile recomandate includ un procesor AMD Ryzen 3 1300X sau un Intel Core i7 4790 si cel putin 12GB de RAM.

Cat despre placa grafica, e necesara una NVIDIA GeForce GTX 1060 cu 6GB de VRAM sau o placa grafica AMD Radeon RX680 cu 8GB de VRAM. Jocul Battlefield 5 este in prezent stabilit pentru o lansare pe PC, Xbox One si PS4 pe data de 20 noiembrie.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce smartphone este folosit in acest gameplay Fortnite pentru Android

Deci gamerii vor avea avea timp pentru a efectua upgrade-urile necesare PC-urilor lor, in cazul in care acestea nu indeplinesc specificatiile minime sau recomandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *