fbpx
Specificatiile care permit rularea sistemului de operare Windows 11

Specificatiile care permit rularea sistemului de operare Windows 11

Desi initial parea ca compania Microsoft din Statele Unite nu va lansa un nou sistem de operare dupa Windows 10, recent s-a dezvaluit ca compania din Statele Unite va lansa Windows 11. Aceasta companie a dezvaluit specificatiile necesare pentru a rula Windows 11, iar recent le-a actualizat.

Cand compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit Windows 11, compania din SUA a dezvaluit si cateva dintre specificatiile minime pentru a putea rula acest sistem de operare.

CITESTE SI:  LG G4 obtine un scor mare pentru usurinta reparatiei

Una dintre cerinte era un procesor lansat dupa 2017, asa ca parea ca cei cu computere mai vechi nu sunt eligibili. Cu toate acestea, conform Microsoft, compania din Statele Unite ar putea reduce cerintele tehnice necesare.

Din fericire, acest lucru s-a intamplat. Intr-un fel. Potrivit companiei Microsoft din SUA: “Anumite procesoare compatibile pe 64 de biti, 4GB de RAM, spatiu de stocare de 64GB, boot securizat UEFI si TPM 2.0 sunt specificatiile minime pentru Windows 11”.

CITESTE SI:  Canon EOS 1D X Mark II a fost anuntata oficial

De asemenea, conform companiei din Statele Unite: “Am identificat anumite modele de computere care indeplinesc conditiile in timp ce ruleaza pe procesoare Intel 7th Gen pe care nu le-am inclus initial printre specificatiile necesare”.

Aceste procesoare includ Intel® Core X-series, Xeon W-series si, de asemenea, Core 7820HQ, desi cel din urma e compatibil doar pe anumite dispozitive livrate cu drivere moderne.

CITESTE SI:  Cum e PC-ul Dell G5 Gaming Desktop si ce pret de pornire are

Asta inseamna ca, desi specificatiile sunt in general aceleasi, utilizatorii fara un procesor compatibil enumerat pot incerca sa ruleze noul sistem de operare al Microsoft, dar nu exista nicio garantie ca va functiona.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca sistemul de operare Windows 11 al companiei Microsoft din Statele Unite va putea rula pe computerul tau cu specificatiile actuale?