fbpx

Sony Xperia Z5 se afla acum pe primul loc in topul DxOMark pentru camerele de smartphone-uri

Sony Xperia Z5 se afla acum pe primul loc in topul DxOMark pentru camerele de smartphone-uri

Timp de cateva luni, Samsung Galaxy S6 Edge s-a aflat pe primul loc in topul DxOMark pentru camerele de smartphone-uri. CXu toate acestea, se pare ca avem o noua camera numarul 1, iar aceasta ii apartine lui Sony Xperia Z5.

Asta potrivit ultimelor evaluari ale DxOMark conform carora smartphone-ul de varf Sony Xperia Z5 al companiei a furat pozitia numarul 1.

Ideea este ca toate telefoanele au fost impinse in jos cu o pozitie in topul DxOMark. Asta inseamna ca Galaxy S6 Edge se afla acum pe a doua pozitie, Nexus 6P pe locul al treilea care, tocmai acum cateva zile s-a situat pe locul al doilea, iar LG G4 cade pe locul al patrulea care anterior se afla pe locul al doilea, dar a fost depasit de Nexus 6P in DxOMark.

CITESTE SI:  Camera DSLR entry-level Nikon D3400 a fost lansata

Sa vedem smartphone-urile Sony atat de sus in top nu este chiar o surpriza. Desi smartphone-urile companiei Sony nu sunt chiar cele mai populare comparativ cu alte branduri Android, compania este recunoscuta pentru camerele sale.

CITESTE SI:  Ce modalitate noua de a genera bani testeaza Google pe YouTube

De fapt, senzorii Sony sunt atat de buni incat chiar si producatori precum Apple le folosesc pentru camerele propriilor lor smartphone-uri.

Potrivit DxOMark, acestia au descoperit ca acea camera a lui Sony Xperia Z5 se descurca destul de bine in ceea ce priveste autofocalizarea, balanta de alb buna si randarea culorilor.

CITESTE SI:  De ce iPhone-urile din 2018 sunt mai avansate tehnologic decat smartphone-urile rivale

De asemenea, DxOMark mentioneaza ca prezervarea detaliilor cu camera smartphone-ului Xperia Z5 este si aceasta buna, atat in conditii bune de iluminare, cat si in conditii de iluminare redusa.

Mai mult, potrivit DxOMark, chiar si in situatiile low-light, zgomotul nu este foarte evident. Asadar, daca camera smartphone-ului tau este prioritatea ta numarul 1, atunci poate ca Sony Xperia Z5 ar putea merita sa fie luat in considerare.