fbpx

Sony va produce si drone. Ce nume va avea brandul

Sony va produce si drone. Ce nume va avea brandul

Potrivit unei noi stiri, conglomeratul Sony din Japonia – care produce deja o multime de tipuri de electronice – intentioneaza sa produca si drone in viitor. Compania din Japonia a anuntat ce brand vor avea aceste dispozitive pe care le va produce si lansa.

Cand vine vorba despre drone, compania DJI din China este in general optiunea implicita. Aceasta companie a creat unele cu camere incorporate care le permit utilizatorilor sa captureze clipuri video si fotografii de la noi inaltimi si perspective.

CITESTE SI:  Cat investeste Toyota in serviciul ride-hailing Grab si de ce

Dar se pare ca compania DJI din China va avea concurenta din partea Sony. Compania din Japonia a anuntat un nou proiect si brand de drone pe care il numeste Airpeak.

Aceasta va fi, esenta, prima incursiune oficiala a companiei din Japonia in sectorul dispozitivelor zburatoare si, avand in vedere experienta companiei din Japonia in ceea ce priveste camerele si hardware-ul de imagine, Sony ar putea depasi companii precum DJI.

CITESTE SI:  Cum vrea Google sa rezolve criza locuintelor din Zona Golfului din San Francisco

Acestea fiind spuse, e posibil de dronele Airpeak nu vor fi produse in curand. Asta pentru ca Sony a anuntat ca lansarea proiectului va avea loc in primavara anului 2021, asa ca cele de la Sony vor fi produse ceva mai tarziu.

Compania din Japonia doreste, de asemenea, feedback din partea comunitatii pentru a crea niste dispozitive de calitate. Nu e sigur daca Sony va reusi sa-si lase amprenta pe piata de drone care a fost in general dominata de DJI.

CITESTE SI:  Ce producatori sunt terminati de OnePlus pe piata smartphone-urilor premium in India

Si alte companii de camere, cum ar fi GoPro, au incercat sa produca propriile drone, dar acestea nu prea au avut tractiune. Ce parere ai despre faptul ca compania din Japonia doreste sa produca si drone, sub brandul Airpeak?

Crezi ca compania japoneza are atuurile necesare pentru a depasi producatorul DJI din China care e mai experimentat decat Sony in acest domeniu?