fbpx
Sony va intra agresiv in gaming-ul mobil

Sony va intra agresiv in gaming-ul mobil

Directorul executiv al Sony, Kaz Hirai, a spus ca Sony va intra in mod agresiv pe piata de gaming mobil, ca urmare a succesului Pokemon GO. “[gaming-ul mobil] este ceva in care intram in mod agresiv”, a spus Hirai pentru Financial Times.

Pokemon GO a demonstrat lumii cat de popular poate deveni intr-un interval foarte scurt de timp un joc mobil executat corespunzator bazat pe o franciza care are o istorie.

CITESTE SI:  Productia consolei PS3 s-a incheiat in Japonia. Motivul este unul usor de ghicit

A declansat inca o data interesul in gaming-ul mobil, iar acum Sony cauta sa profite la maxim de astfel de oportunitati.

Directorul executiv al Sony, Kaz Hirai, a spus ca compania japoneza vrea acum sa intre in mod agresiv in gaming-ul pe mobil.

Hirai chiar a ridicat in slavi Pokemon GO si a spus ca este interesat de faptul ca acest joc are potentialul de a schimba felul in care oamenii se misca.

CITESTE SI:  Cum e folosit dispozitivul Kinect la un aeroport

Acesta a spus ca implementarea realitatii virtuale a Pokemon GO pentru a face sa para ca creaturile exista in lumea reala este o “idee grozava si inovatoare” si ar putea oferi un impuls industriei de jocuri video.

Sony a lansat o noua divizie de jocuri mobile denumita ForwardWorks Corporation mai devreme in acest an.

Nu s-a confirmat inca la ce titluri va lucra noua divizie, dar se spune ca vor influenta francize PlayStation si personaje faimoase.

CITESTE SI:  In cate tari din lume a organizat Niantic evenimente pana acum

Hirai nu a intrat in detalii in ceea ce priveste titlurile la care lucreaza noua divizie de gaming a companiei, dar a spus ca Sony vrea sa intre in mod agresiv pe aceasta piata.

“Este chiar o schimbare de la a fi doar o afacere bazata pe console la a fi si pe telefoane mobile”, a adaugat directorul executiv al Sony.