fbpx
Sony spune ca ne putem astepta la mai multe PS-uri in viitor dupa PS4 Pro

Sony spune ca ne putem astepta la mai multe PS-uri in viitor dupa PS4 Pro

Au trecut trei ani de cand consola originala PS4 a fost lansata, dar Sony (si Microsoft) a intrerupt ciclul de viata normal al unei console lansand PS4 Pro, o versiune mai puternica a PS4 care va suporta gaming 4K, pe langa alte lucruri.

Cu toate acestea, daca te gandesti ca cu consola PS4 Pro s-a terminat, mai gandeste-te. Potrivit unui interviu pentru The Verge, directorul Sony atat a Sony Interactive Entertainment America, cat si a grupului PlayStation Worldwide Studios, Shawn Layden, a dezvaluit ca Sony are mai multe console PlayStation planuite pentru viitor.

CITESTE SI:  Ce companie importanta ar putea cumpara Sony

Cand a fost intrebat care va fi noul ciclu de viata al consolelor, Layden a spus ca in prezent se concentreaza pe Sony PS4.

Layden a fost citat spunand, “Chiar acum ne concentram pe cum iteram in acest ciclu de viata al PS4. Tehnologia si imbunatatirile din spatele PS4 Plus sunt modalitatea noastra de a arata in ce directie credem ca vrea sa o apuce piata. Oamenii vor vrea imagini si grafica mai clare. Cand plecam de acolo, trebuie sa asteptam si sa vedem. Este prima data cand inovam in ciclul de viata, asa ca nu sunt prea sigur ce impact va avea asta asupra planului nostru care merge inainte. Dar vor fi mai multe PlayStation-uri”.

CITESTE SI:  Noul laptop de gaming Acer Nitro 5 are un pret bun

Presupunem ca are sens ca Sony are planuite mai multe PlayStation-uri. La urma urmei, recent, un director executiv al Sony a spus ca PS4 Pro a fost proiectat pentru a-i impiedica pe gameri sa treaca la gamingul de pe PC si avand in vedere ca upgrade-urile de PC au loc atat de des, sa tii pasul cu PlayStation-ul Sony prin introducerea unor console PlayStation mai noi este evident cheia.

CITESTE SI:  Ce smartphone-uri blocheaza jocul Pokemon GO al Niantic

Presupunem ca este prea devreme sa discutam ce urmeaza dupa cea mai noua consola de jocuri, dar gamerii de pe console ar trebui probabil sa se obisnuiasca cu ideea actualizarii la fiecare cativa ani, fata de o data la 5-7 ani.